Začínajúci zápal srdcového svalu - liečba

27. jan 2022

Ahojte,

pred dvoma tyzdnami som prekonala zapal dychacich ciest. druha davka pfizer koncom decemra 2021.

Kedze moje tazkosti neprestavali a uz cca tyzden ma bolelo na hrudniku, mala som zvysenu teplotu, busenie srdca, vysoky pulz, pichanie pri srdci tak som isla na pohotovost, poslali ma na rtg a ku kardiologovi.

Kardiolog mi v pondelok diagnostikoval zacinajuci zapal myokardu. Mam 30 rokov. Stretol sa s tym niekto ?

Ako sa dat opat do poriadku ?

Dakujem

tehotna40
27. jan 2022

Ahoj, neviem ako presne prebieha liečba, ale známa mala tiež po ocko zápal srdcového svalu, dlho brala protizapalove a ešte nejaké iné lieky. A poviem ti po dvoch mesiacoch sa stale necíti najlepšie, chodí po vselijakych vyšetreniach. Ma 41r. Prajem veľa zdravia

tehotna40
27. jan 2022

Dovtedy zdravá žena

diamond007
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
27. jan 2022

@diamond007 predstav si, ze moja sesternica dostala zapal osrdcovnika cca pred 20 rokmi - po prekonanej chripke. Po prekonanom covide mam v okoli 2 ludi so zapalom osrdcovnika - susedinu mamu - sestdesiatnicku. A dalsia je mlada tridsiatnicka. Virusove ochorenia v sebe nesu tuto komplikaciu - bohuzial. A ano, aj vakcina.

diamond007
27. jan 2022

@simsalabim odveci 😉

simsalabim
27. jan 2022

@diamond007 nerozumiem?

slovakboy
27. jan 2022

Na výške som mal spolužiaka mal chrípku a liečil sa potením v posilňovni. Dostal zápal srdcového svalu a vzali ho do nemocnice dali mu záznamník ktorý zapisoval hodnoty srdca. Hlavne treba byt v klude. Dostal sa z toho. Nič ho nebolelo ale nesmel nič robiť po týždni ho pustili a v klude.

katulienkax
27. jan 2022

@simsalabim lenže mladi pod 30 nemajú komplikácie kovidu ale zvýšené riziko zápalu srdca , to je rozdiel

mapa
27. jan 2022

@diamond007 ty budes tiez nejaky socialny experiment cerstvo zaregistrovany 😀

slovakboy
27. jan 2022

@katulienkax po vakcíne treba ležať pri chrípke tiež a pri covide tiež. Mladi sú aktívni behajú hore schodmi po dvoch ich berú a ono to neboli len trochu cíti väčšiu námahu. A z toho je potom zápal.

weronika171717
27. jan 2022

Ďalšia v poradi, ktorá má zápal srdcového svalu po očkovaní..... Zaujímavé...... 🤔

simsalabim
27. jan 2022

@katulienkax povedal kto? Vies to podlozit relevantnymi zdrojmi? Moja sesternica bola vtedy tiez mlada zaba… toto ochorenie moze postuhnut aj mladych.

diamond007
27. jan 2022

@simsalabim nenapísala som že sa to nikdy nikomu ešte nestalo, to by bolo na dlhé debaty a vždy sa nájdu všade aj výnimky.... Preto dosť odveci komentár tvoj, keďže pani vyššie píše že po očkovaní 🙂
@mapa nie každý je na každom fóre 10rokov, mám sa ospravedlňovat za moj nezáujem o MK, že radšej čítam knihy a čas trávim v prírode ? 😀

simsalabim
27. jan 2022

@diamond007 pani vyssie pisala aj o prekonani zapalu dychacich ciest. Pred 2 tyzdnami. Zapal osrdcovnika sa prejavi v priebehu kratkej doby, nie po mesiaci a pol od ockovania. Ja by som tipovala ten zapal dychacich ciest.

mapa
27. jan 2022

@diamond007 no zjavne si tu paradne zorientovana, asi to nebude tvoje prve posobenie na tejto mamickovskej stranke, ked sa rovno pustas do sirenia hoaxov 😀😉

tina4931
27. jan 2022

@simsalabim ide aj o to,akým spôsobom a ako rýchlo sa človek s covidom začne liečiť. Pri liecbach,aké teraz často vidno sa ani nečudujem ako človek skončí.

diamond007
27. jan 2022

@simsalabim o Tom sa ja nehadam 🙂 pani s prvým komentárom dala podobnú skúsenosť. Myslela som to komplexne.
@mapa hoax je, že každí liek či vakcina má nežiaduce účinky? Joooj pozor na mňa 🤣 hoax hodný väzenia 😅 koniec debaty 🙂

autor
27. jan 2022

@simsalabim ja som prekonala covid ale uz pred rokom, teraz som pocas choroby som bola len na antigen ten bol neg ale poslala ma aj na protilatky ci som opat neprekonala nedavno a z toho by mohol byt ten zapal

simsalabim
27. jan 2022

@tina4931 moze byt.
@diamond007 ano, ved som pisala, ze aj viroza aj vakcina to mozu sposobit. To nepopieram. No v pripade autorky by som tipovala tu virozu.

simsalabim
27. jan 2022

Anonym - ono to naozaj moze sposobit aj hocijaka viroza, nielen covid. Moja sesternica to mala dost zle, bola s tum v nemocnici (za sociku) no je uz ok, ale cele roky v sledovani kardiologa.

autor
27. jan 2022

@simsalabim dakujem, dufam ze sa dam do poriadku, zopar mesiacov sa budem sestrit, ziadna namaha, silove cvicenia. Snad sa mi to nezhorsi :/

nique
27. jan 2022

A načo mame lekárov, keď mame MK??? Prepáč, ale ako sa môžeš pri vážnejšej diagnóze pytat ľudí, ktorý nemaju medicínsku odbornosť? Odpovede, moja teta, moja sesternica, sú síce myslene dobre, ale s Tebou a Tvojim telom nemajú nič spoločne. Ak nie si spokojná s lekárom, chod k inému. Ale neriskuj zdravie radami z MK.
Prajem Ti skore uzdravenie.

autor
27. jan 2022

@nique len som chcela vediet ako dlho sa ludia davali dokopy, a ine nazory, u lekara som bola, nasadil mi liecbu 🙂

marca12
27. jan 2022

Dnes sa uz vsetko zvaluje na ockovanie. Pred ockovanim boli cakarne kardiologa plne a dokonca cim dalej tym viac mladych a sportovo zalozenych ludi. Moze aj nemusi to byt dosledok ockovania. Hlavne sa neriad ktoreho kona brat mal tiez toto a ako dlho to trvalo. Kazdy organizmus je iny. Lekar ti nasadil liecbu a usmernil ta,tak pokracuj v liecbe. Hlavne sa setri a vyvaruj sa narazovej zatazi.

ummimaryam
27. jan 2022

Velmi casto sa to stava ludom po ockovani. Pocula som o X pripadoch.

viera77
27. jan 2022

@ummimaryam Veru, veľká pravda. A žiaľ, k tomu ešte aj kopec iných zdravotných problémov, nastupujúcich už krátko po zaočkovaní. Ale vraj, z očkovania to určite nie je. No keď nie je, tak nie je...čo už.

tina4931
27. jan 2022

@marca12 nezvaluje sa všetko. Je očividné a jasné že s očkovaním tieto prípady extrémne vzrástli. Teraz je v tv práve reportáž a hovorí tam Prof.Dr.Johann Missliwetz práve o tomto.

mery333
28. jan 2022

Zrovna počúvam rozhovor s kardiologičkou MUDr. Janou Gandalovičovou. Cca od 22. minúty rozpráva o vakcínach a ich NÚ, s čím všetkým sa stretáva vo svojej praxi.

https://www.youtube.com/watch?v=QOUI_iNY0-Q

Hold je doba, kedy je každý sám strojcom svojho zdravia a to doslova. Odjakživa vo farmabiznise platilo a platí VYLIEČENÝ PACIENT = STRATENÝ ZÁKAZNÍK. Kto za toto všetko ponesie zodpovednosť? Tak farmafirma neručí za svoj produkt, štát neručí za nežiadúce účinky ALE ja som nezodpovedná, lebo si odmietam pichnúť experimentálny chemický koktejl ??? Hmm ...
Vakcíny, ktoré boli vyrobené pre dvoma rokmi pre variant ALFA, teraz je OMIKRON. A ľuďom nevysvetlíš sú sfanatizovaní z denno-denného prídelu svojej dávky z mainstreemu. Každopádne pravda pomaly ale iste pláva na povrch, dajú sa dohľadať aj iné správy aké sú prezentované našimi Covid-odborníkmi. A hlavne treba ROZMÝŠĽAŤ !

tina4931
28. jan 2022

@mery333 presne. Neviem pochopiť ani tie reči typu....veď ver svojmu lekárovi! 🙊V dnešnej dobe...Ja som bola na neurol.skonzultovat výsledky MRI a pol hodinová prednáška o očkovaní,k výsledkom nič🙂. Našťastie tomu rozumiem aj sama.
Ale lekár je pre niektorých Boh.