Ahojte! Je tu niekto kto kvôli nízkej saturácii bol na kyslíku? Ako dlho Vám ten kyslík pomohol? Dokedy ste ho mali? Ja som ešte aj v 32tt. Strašne sa bojím čo bude.
Mama s 92 isla do nemocnice, 5 dni si podychala kyslík a sla domov (okrem liekov). Dufam, ze pises z nemocnice
@leona1234 nad 90 je saturáciu ešte ok. Aj pri bežnej chrípke ti klesne saturácia na 90. Skús sa rozdýchať a tak si merať. Ak ti stupne je to vporiadku. Ale pod 90 už treba riešiť. Kľudne ak sa bojíš aj teraz chod. Matke tehotnej dajú prednosť a majú už spôsoby v infúziách ako ťa dať do poriadku. Ako to máš s kašlaním a hlienmi? Vykašliavaš? Ak áno akú farbu majú hlieny?
A si v nemocnici?
Skus si po masírovať prst, nemas studene prsty? Nechaj si a dychaj, ci to nerozdychas a stupne hodnota
Treba ísť dnes na covid amb.pre správnu liečbu.netreba cakat.ktm budeš mať pod 90
Tak dnes tu bola primárka, zhoršilo sa mi dýchanie, idem na kyslík, zároveň sa čaká na výsledok z krvi, či sa mi znížil zápal.
Idu mi robiť v röntgen pľúc. Začali mi pichat kortikoidy na vývin pľúc maleho. Všetky obavy sú tu 🥺
@leona1234 manžel mal 86% keď ho prijali v nemocnici. Už prvé dva dni sa mu polepsilo a po vyše týždni šiel domov.
Radšej si daj kyslík skôr a rýchlejšie zaberie ako pri neskoro. Nízkym kyslíkom trpí aj bábo