Ahojte , včera som začala kašľať v krku pocit ako keby tam mám žiletku .
Dnes sa k tomu pridala aj nádcha , kýchanie a zimnica .. ale nemôžem ostať doma 🤧🙄 musím ísť do práce..nejaké rady čo aspoň trochu zmierni príznaky , nejaké bylinky , alebo niečo z lekárne ..
Cibuľový čaj nepomáha 🤕
@eliska13 pracujem sama v kancelárii , klienti chodia ku mne do kanclu všetky stretka som samozrejme zrušila .. ide o to že doma nemôžem pracovať lebo sa mi pokazil notebook takže musím byť v kancli na pc 🙄
@kristina_00 kup si Dorithricin - je to lokalne ATB na cmulanie bez predpisu. To by ti mohlo pomoct. Inak najsilnejsie na trhu je Tantum Verde v spreji, do nosa si kup Livostin. AK nepomoze, tak doktor,
@kristina_00 ..vystriekaj si hrdlo Jox -om 🙂
Laryngitida, ako radi @prevenar , JOX je tutovka.. vsetko ostatne je len slaba nahrada (: drzim palce. Pri svojich laryngitidovych zachvatoch som joxom nesetril, lekarnicka mi povedala ze nema vedlajsie ucinky a stitnu zlazu mam OK (: JOX je zazrak ...
@kristina_00 Ja som sa raz dlho trápila, všetko možné, čo sa dalo bez receptu zohnať, som poskúšala a nič. Nakoniec som pristúpila k tomu, čo riadne neznášam - kloktanie slanou vodou... a čuduj sa svete, o chvíľu sa mi uľavilo... až som si nadávala do hlúpych, načo som tak dlho zbytočne trpela 😉
z byliniek je na hrdlo dobrá šalvia. Vždy si robím mix šalvia, medovka a materina dúška. Treba kloktať slanú vodu a užívať vit. C aspom 1000mg za deň
@kristina_00 kloktat soľ, tantum verde ...ale neviem načo ideš do roboty všetci ochorejú a aj sebe robíš zle.Nieco na vypotenir veľa C bit, zinok