Je pravda že antigenove testy zachytia aj vírus chrípky ? Mám negativny pcr a pozitívny antigen o dva dni neskôr ako pcr
Nemyslim si, ze by ho mal zachytit, predsa len to nie je asi to iste
Je to absolutne iny druh virusov. Takze test urcite nezachytil chripku a ak mas prinaky, tak mas koronu...
Nie je to pravda. Je to test,ktory zachytava covid, nie chripku.
@mapa tiež si myslím, ale svokra tvrdi svoje že mám len chrípku 🤦🏽♀️Až mi to rozum neberie... hlavne keď som bola v kontakte s pozitívnym
Svokry toho narozpravaju... 🙂🙄
Cize doveryhodnejsie je pre teba co povie svokra na zaklade coho? Diagnostiky, ze sa na teba pozrela?
Alebo je doveryhodne to, co urcit odborny test?
Nehovorim, aj tie antigenove testy maju nejaku chybovost, mohlo sa stat. Ale ak si bola v kontakte s pozitivnym, mas priznaky a vysiel pozitivny test, tak asi to nieco bude znamenat.
@berny800 No covid test zachytava dany koronavirus. Chripku sposobuje uplne iny virus. Tak ako by ju test mohol zachytit?
Tak ako ti test na drogy nezachyti tehotenstvo, tehotensky test nezachyti drogy v moci, alebo ak robis kultivaciu vyteru na konkretne bakterie, tak z neho nezistis zhorsenu cytologiu a pod.
Ten test je vyvinuty na to, ze zachytava konkretnu vec a nic ine. Este keb yzachytil velmi podobny druh koronavirusu, tak ok, ale uplne iny virus nema ako zachytit.
Z vlastnej skúsenosti viem, že atg test zachytí aj virózu, ak je rozbehnutá.
Syn sa testoval školským atg testom. Výsledok bol nevýrazný, vzala som ho do MOM. Povedala čo je vo veci - otestovali ho atg. Pani o pár minút vyšla von a hovorí, že je pozitívny, že rovno posiela správu vedľa, kde robili pcr testy.
Medzi odbermi prebehlo sotva 15 min.
Výsledok pcr testu o dva dni bol NEGATÍVNY.
Mám aplikáciu poisťovne, kde mám aj jeho covidpass.
Z dňa odberu má len výsledok pcr test - NEGAT. Oficiálny atg tam nie je. Pretože pcr je presnejší a spoľahlivejší.
Sms mám obe. Aj pozitívny atg, aj negat pcr.
Na čo som narazila, je nemožnosť sa dovolať kdekoľvek, kde by nám niečo vysvetlili.
Syn je v pohode.. Viróza a teploty bola za dva a pol dňa celkom preč, presne rovnako, ako keď mal virózy ešte pred covidom, ja som sa o neho starala "iba tak"
Som v pohode.
Ten test nema preco zachytit chripku asi mate zaciatok len koroni