Zachytí antigénový test aj Omikron, ak nie sú úplne žiadne príznaky?

23. mar 2022

Možno už otrepana otázka. Poznáte niekoho, komu ag test zachytil Omikron v čase, ked nemal absolútne ale fakt absolútne žiadne príznaky? Ani bolesť hlavy, hnačky... Proste nič? Ze si kvázi zdravý človek robil test a bum, pozitívny? Teraz, keď úraduje omikron. Pri delte je to možné, na to sa nepýtam. Ďakujem.

stastna17
23. mar 2022

niekoho ano niekoho nie. je to fakt zvlasne ale je to tak, aj u nasich doma aj sef akurat pred tyzdnom syn mal prvy priznaky asi on teda nakazil vsetkych horucka, sople , atd a syn bol negativny a oni vsetci okolo neho nic absolutne iba si robili test a vsetci bezpriznakovy pozitivni. Takze ano aj pri omicrone mozes mat bezpriznakovy priebeh.

lili777
23. mar 2022

Je to veľmi individuálne. My sme mali omikron všetci, pričom dvoch ľudí z piatich nezachytil vôbec s príznakmi. Svokra mala horúčky, kašeľ, hrdlo a stále negatívna, aj x dní po sebe. Dokonca sme jej urobili AG hodinu pred odberom na PCR a AG negat, PCR pozit. Syn to isté, chorý a stále negatívny. Ja som bola reálne chorá 4 dni a negat, až na piaty deň, pomaly už zdravá, som bola pozitívna.

michellia
23. mar 2022

Moze aj nemusi, istejsi mas isto PCR. Tak to mas tak pri viacerych chorobach, ze aj bez nejakych vyraznych priznakov moze byt clovek chory.

stastna17
23. mar 2022

a istota nie je ani pcr mne antigeny ukazovali pri vsetkych priznakoch pozitivitu a 2x PCR negativ az treti zaplateny slinny zuvaci bol pozitivny ked som uz bola zdrava.

zuzkacik4
23. mar 2022

Ano, moze byt...dcera nemala ziadne priznaky, ani naznak a na teste riadne kolajnice ..

xiaomi_
23. mar 2022

ano

majamat
23. mar 2022

moze a nemusi

majamat
23. mar 2022

ja osm mala deltu a antigen ma nezachyitil., mala som slabe priznaky. dceru a mm zachytil hned.

katkaseiner
23. mar 2022

Ano, sesternica sa uz 2 tyzdne trapila s bolavym hrdlom, ale nevysla pozitivna... jej otec bol testovany v robote - robia pravidelne testovanie - a vysiel pozitivny... dalsi den mu vysli priznaky... tiez mi to pride cele zaujimave, ci zaposobila psychika a tie priznaky nabehli... neviem fakt

miskajerry
23. mar 2022

mne zachytil, až o dva dni prišli príznaky

elenajezova
23. mar 2022

Ja som mala Omikron a AG test bol 4 dní po sebe negatívny. PCR test negatívny...