Ahojte, chcem sa opytat ci sa to uz niekomu nestalo po pripade co s tym,
Vystriedala som tri roboty ( momentalne som na tej tretej ) a pri kazdej jednej som mala po par hodinach extremne cervenu tvar, rozpravame sa o paradojkovo cervenej, ktora svrbi a meni sa na taku neprijemne stiahnutu. Nie je to z tepla.
Ked nie som v praci, nemam to tak.
Jedine co maju spolocne vsetky roboty, v ktorych sa to dialo je praca v stoji a praca s ludmi. Vzdy ked robim v takytochto podmienkach, toto sa mi deje s tvarou. Neviete co by to mohlo byt?
Dnes som odrobila 12stku, po 5 hodinach som citila uz svrbenie, potom som sa pozrela do zrkadla a bola som rajčina, normalne som sa habila takto vyjst pred zakaznikov. Ked som prisla domov co bolo okolo 21h svrbenie este viac prhlbilo a vsimla som si aj mierne napuchnute casti na tvari v okoli cela a líc najblizie k ociaciam a taktiez na nose a na spodkoch lic pri sanke.
Momentalne je uz takmer 23 a stale nepomohlo aj ked som si tvar precitila jemnym cistiacim a tiez nakremikovala jemnym hydratacnym kremom no aj tak ani ten pocit napnutia nepresiel.
Mate skusenost?
Dakujem
Môže to byť čokoľvek ale nedokažeš si urobiť doma taký test? Že pokiaľ sa dá budeš stať a robiť niečo s rukami tak dlho ako v práci (viem znie to blbo a doma si chce človek odpočinuť) ale ak by sa to preukazalo aj doma šla by som k doktorovi či nie je nejaka pricina v cievach..
Nemáš v práci klímu?
Stres.
Mas to zo stresu, da sa s tym pracovat alebo cakat, kym si v praci zvynes a same to prejde.