Začervenanie pod obrúčkou

lucia2906
7. jan 2019

Ahojte, ma prosím niekto skusenost s tym, ze pod obrúčkou sa mu začervenana koža a neskor akoby mokva a zacne sa supat a svrbi to?
Pomohlo zväčšenie obrúčky?
Aka bola cena zväčšenia o jednu veľkosť?
Ďakujem

tyrkysova_kobyla
7. jan 2019

Vyzera to skor ako alergia na dany kov

mrkvicka060
7. jan 2019

@lucia2906 ved ale ked ju mas nonstop a je ti uplne tesna, tak sa tam dostane voda pri umyvani ruk (mozno nasledne aj krem pri natreti) a pod prstenom to nevetra a koza sa rozmaca a potom supe a robi sa ekzem. Mohlo by pomoct bud to zvacsenie alebo davat si ju dolu na noc. resp podvecer dolu nech sa do rana prst "vyvetra".

pininka
7. jan 2019

Ja to mám stále, pri každom prsteni, mám to preto že sa tam dostane voda a drží sa pod tým kovom a spôsobí akoby exem. Pár dní prsteň nenosím a potom je pokoj. Je úplne jedno z akého kovu prsteň je. Akurát dnes v noci som dávala dolu obrúcku, lebo ma svrbel prst.

lindusss2016
7. jan 2019

Ja to mam tiez z hocijakeho prstena ako pisala @pininka ale nie je to tym, ze mi je prsten tesny. Proste ak je ten kov trosku hrubsi, spravi sa mi to. Nemozem nosit ani obrucku.

st44
7. jan 2019

Aj ja to mavam pod obruckou sa mi to robieva. Nedavam ju dolu. Ono sa to vzdy zahoji samo

pininka
7. jan 2019

@lindusss2016 vieš čo, ja netuším, ale mne sa to fakt robí pod každým prsteňom a najhoršie pod takými čo majú očko. Tie nemôžem nosiť vôbec, vlastne už nosím iba obrúčku. Mala som tesnejšie aj menej tesne prstene a vždy sa mi to urobilo, dokonca aj pod chirurgickou oceľou.

lindusss2016
7. jan 2019

@pininka mne sa to robi odjakziva, takze vsetky mozne kovy som mala a robilo sa mi to vzdy pod tymi objemnejsimi, typu obrilucka. Mala dom tsky aj strieborny aj z ocele a vzdy sa to spravilo, pod tenkym prstenom nie. Ale ja to fskt nemozem nosit, hned to mam naspat, ked si nasadim. Tak nenosim.

pininka
7. jan 2019

@lindusss2016 mne sa to pod obruckou až tak často nerobí, tak ju nosím, ale zvyknem už si ju dávať dolu keď idem robiť také činnosti kde sa viac namacaju ruky, alebo pečenie a pod. Celkovo mám veľmi suchú pokožku ale exem som okrem týchto prípadov nemala nikde.

lucia2906
autor
8. jan 2019

Dakujem baby, pomohli ste mi. Obrucku som nosila vzdy len cez den, na noc dole. Bude to tym ze ozaj je hrubsia (pod snubnym sa mi to nerobi) a ked sa tam dostane voda, krem atd. tak sa to nevysusi a spôsobuje to podrazdenie. Zväčšenie by teda pravdepodobne nepomohlo a teda nebudem vyhadzovat 100€ len tak... Budem ju teda nadalej nosiť len príležitostne. DAKUJEM za vase názory a Váš čas!