Ahoojte prosim neviete my niekto poradit🙏🏽uz som bezradna
Spravili sa my taketo drobne ako keby pupaciky ale neni tam hnit nic len proste cele zacervenane asi 2 mesiace do zadu…uz som vselico vyskusala a nic neprechadza (kozmetiku ani nic som nemenila) presne toto iste som mala aj minuly rok na jar a odislo my to az po lete niekedy same od seba a tento rok znova 🤷🏼♀️ako nechapem…dost ma to hneva lebo cez leto ani make up nezvyknem nosit a teraz stsle si to musim zakrivat…neviete my prosim poradit ze co nato alebo popripade kto sa stym stretol co pomohlo🙏🏽dakujem
@miriam7979 presne toto msm aj ja niekedy ma to az Páli , mne sa to vsetko zacalo po chorobe a atb a aj dom mala atb alergiu …. Nevieme ako to pride aj odide uz mi robili mi odbery konečne rematologia ze podozrenie na Lupus ale ze to asi nie. Akergilogicka robia odvety nejake intoleranciu a kozna Dao . Zatial alergia ? Intolerancia potravinová ? Hit?? Som z toho nešťastná 😂 lekári tiez nevedia ze po chorobe sa mi toto spustilo …a ozaj one prevahy na sebe nevidíte napr . Suvis s potravinami ? Lebo ja ano obavam sa ze to bude hit 🥲
@miriam7979 este poznámka mne sa to zacalo robit na konci februára? Ze vraj alergie a teraz skrížené to mi povedal jeden znamy lekár ked videl moje fotky lebo ja to nemam cely cas mne sa to objaví a po dvoch dnoch skludni a zmizne . A potom aj 3-4 dni klud a opäť
Dcéra mala akoby podráždenú krupičku na lícach. Pomohlo jej natieranie gélom Dermo-chlorophyl. Stačilo pár dní a bolo vidieť výrazné zlepšenie.
@miriam7979 mozem sa spytat este ti stale mate ? Ci sa vam to uz stratilo ???
Smer kožna ambulancia