Co by ste mi na toto poradili? Mam po pôrode veľmi citlivú pleť, včera sa mi vyhodili tieto fľaky po tvári. Neviem s čím plet ošetrovať, všetko ma štípe.
Na kožné plánujem, ešte nemám termín, nakoľko moja Dr. prestala ordinovat ako som dnes zistila.
A nič si si na to nedávala? To vyzera ako riadne podrazdene.. 😔 Ja by som skusila ako sos bepanthen.. A na cistenie len nieco uplne nealergenne, na citlivu pokozku. Avene ma taku kozmetiku, cely rad napr. Maju velmi casto aj vzorky v lekárňach...
@simca06022011 nie nič. Takto mi to vybehlo, neviem z čoho. Dala som si len termálnu vodu LRP
@mon_ben zaujimave, no hadam lekar pomoze... mozno kontaktna alergia, alebo aj potravinova by to mohla byt ak sa to opakuje (moja byvala "macocha" mala takuto tvar napr. po ciernom koreni, a kadecom.. mala take zvlastne alergie.. ja som takato cervena ak si dam nejaku kozmetiku na tvar, a posledne mesiace mam takuto bradu, lica casto z respiratora,a le mne sa do toho aj vyrazky narobia, cize to bude ine). Alebo to bude daco jednorazove a zmizne- to by bolo najlepsie 🙂
@simca06022011 no sama som zvedavá. Kontaktnú aj potravinovú alergiu vylucujem. Celkovo sa mi po pôrode pleť zhoršila, možno teraz prišiel aj stres.
@mon_ben ahoj prosim presne toto mam sa mi zacalo diat po tvari a cerveny dekolt atihistaminika moc nezaberajú , vcera mi na pohotovosti dokonca pichli hydrokortidan a ditiaden inj. Lebo zodac rano a na o ed nepomohol . A strasne to aj pálili a cervene lica cele . Sede sa mi to uz od februára pi chorobách a atibiotitach , hemofila . Som zufala . Az pred dva tyzdnami mi konecne brala odbery alergologicka krvi len vysledky tak za 2 tyzdne rste aj kozna brala dao ze sa uvidi ci histsmin , alergie , potravinové nevie sa. Nic
Dok za info vo ti pomohlo .
Teraz nič nedávaj, len studenú vodu kým sa to ukľudní