Začali mi padať vlasy a lámať sa, poradíte niečo? Na nete je veľa rôznych výživových doplnkov, mňa zaujíma či vôbec fungujú? Máte skúsenosti?
Revalid
@klip0 Môže byť málo ovocia a zeleniny. Vlasov som mala vždy dosť, teraz sa mi zdajú nekvalitné, lámu sa a padajú. Skúšala som Donna Hair, ale nevidím zlepšenie.
A iné zdravotné problémy niesu ? Môže to byť poprepájané
Urcite si daj spravit krvny rozbor, mozno mas nizke hladiny zeleza, ak sa nic neukaze patraj dalej, stitna zlaza ako uz bolo napisane. Mozes nasadit vitaminy napr. Revalid, Forcapil, ale potrebujet zistit pricinu padania vlasov.
držím palce, až ti niektoré z tých prípravkov pomôžu. ked som mala problém s vypadávaním ja, tak pomohli len nožnice a kaderníčka. že som rapídne skrátila vlasy. až vtedy som prestala po sebe v kúpelni zberať hrče vlasov.
inak vyskúšala som aj ja revalid, prípadne vitamínové kúry - zinok a kadečo možné.... ale nevidela som nejaký extra efekt.
stravu som mala rovnakú, vlasy mi padali v období, ked som po 5 rokov nastúpila do práce, možno to bol zvýšený stres v tom období - nový kolotoč práca - škôlka - škola, aj ked sa mi nezdal nejak stresujúci, bolo to určite viac náročné ako ked som bola s deťmi doma na RD.....
@bambulienka25 mňa to hneď napadlo, ale to už pri všetkom v sekcii "moje zdravie" 😅😅
Treba najskor nájsť dôvod prečo padajú. Hormonálne zmeny? Zlá strava? Malo stravy ? Stres ? Štítna žľaza ? Lieky ?