Zabudol som užívať antibiotiká

5. jan 2024

Dobrý večer, doktorka mi predpísala antibiotika asi pred 12 dňami. Z lekárne som ich vybral hneď v ten deň. Len som si vravel, že bude Silvester, tak hneď v Novom roku ich začnem užívať. Lenže popri pracovných povinností som na to úplne zabudol. Zajtra ráno si dám hneď prvú tabletu. Bude problém, že som ich nezačal užívať hneď, alebo môže to mať nejaké následky? Antibiotika mi predpísala kvôli infekcií, baktérií v nose, čo môže byť príčinou vytvárania malých ložísk bez vlasov na mojej hlave. Ďakujem za odpovede.

vanilkovazmrzka
5. jan 2024

Pokial nie su po exspiracii tak asi sa nic nestane… ocividne tvoj problem nie je pre teba akutny, ked si liecbu len tak odlozis na neskor 🤷‍♀️

svokrinjazykmonika
5. jan 2024

Pár dní hore dole. Nič sa nestane, veď čo by sa malo...

bloger
5. jan 2024

Nič sa nestane nevadí. Ale po prvej už nevynechávaj. A ber to zhruba v rovnakom čase. Aby ti to zaúnčikovalo. Tak ako máš predpísané.

anavixy
5. jan 2024

Kedze to nie je na akutny problem, tak to vobec nevadi, normalne ich zacni uzivat, uzivaj denne podla ordinscie v cca rovnakom case a hlavne vyber cele balenie tak ako mas 🍀

deedol
5. jan 2024

Ak su to tabletky tak ok. Niektore atb sirupy maju kratku trvanlivost, ale to asi nebude tvoj pripad