Ahojte, potrebujem radu.
Antikoncepciu uzivam uz vyse pol roka tento tyzden som mala menzes a vcera som uz mala vypit z noveho blistra...zabudla som ale kupit dalsie balenie a teda aj vypit tabletku. Co teraz?
Cakam na priatela aby ma zaviezol kupit. Ale neviem teda mam dnes vypit dve naraz? Ďakujem
@mala_bodka
A ako potom nepredlzi sa mi cyklus?
Vcera rano mi skoncil menzes ale dnes mam odrana zas bolest v podbrusku a spinenie.
Moze to byt tym?
@zizimimi otvor si príbalový leták a čítaj, je tam presne napísané, čo robiť v takomto prípade. Ak si ho vyhodila, tak si ho nájdi na nete - otázka asi 2 sekúnd cez www.google.sk
A vypiť tabletku? 🤔
@zizimimi vcera si mala vziat prvu tabletku ? Ano moze to byt tym ze si vynechala ale nic sa nedeje dnes zacnes uzivat teda prvu tabletku a skoncis s uzivanim tak, ze ti jedna ostane aby sa nic neposunulo , zachvilku to budes mat v normale neboj aj spinenie prestane
@mala_bodka ĎAKUJEM
@zizimimi ..hlavne teraz 7 dni nebudes chranena takze davaj pozor 🙂
@zizimimi v pribalovom letaku budes mat presne napisane, co dalej. len citaj, bud tu vynechanu ani nejest, alebo zjest po jednom dni normalne vsetky a akurat sa ti to posunie cele o jeden den, kazdopadne sa treba prvy tyzden chranit aj kondomom/INAC, LEBO VYNECHANIM TBL SA OSLABUJE ANTIKONCEPCNY UCINOK. takze urcite nesexujte bez inej ochrany.
btw - tabletky sa piju?
@mala_bodka kym nevieme, ake presne tabletky, neradme, ci tu prvu vynechanu zjest, ci nezkest .... urcite to ma napisane v pribalovom letaku,
@ukulela jasne mas pravdu ale viem z vlastnych skusenosti ze tymto naozaj nic nepokazis , pribalovy letak je zaklad ale ak jej to nic nepovedalo alebo jednoducho stale tomu nerozumie alebo z nejakych okolnosti ho necita tak viem ze tym co som poradila sa nic nepokazi ... niektore hak ak zabudnes uzit sa mozu uzit 2 naraz ale je to vynimocne a preto som to ani nespomenula lebo je urcite nebezpecnejsie zjest 2 ak sa to nesmie ako zjest len jednu aj ked su dovolene 2 .. samozrejme suhlasim s tym pribalovym letakom 🙂
@zizimimi urcite nepi 2 naraz normalne zjedz jednu tabletku a pokracuj dalej ... nicsa nestalo ak si vcera zabudla .. aspon ti ostane jedna tabletka pre istotu :D .. mne sa to uz stalo viac krat