Zabrali vám na depresiu? Užívam zatiaľ dva týždne a mam pocit, že to nemá zmysel. Vyčerpanie čo som citila doteraz to len umocňuje, takže to tu depku zatiaľ viac zhoršuje. Inak som nikdy problemy s nespavostou nemala, tak nechápem prečo takáto voľba.
Na začiatku užívania sa stav môže zhoršiť, ale potom sa to postupne zlepšuje
Treba počkať, týždne je nič. Treba brať 1-2 mesiace a potom sa účinok prejaví. Nespavosť je prejav depresie.
ale ide o to, že ja žiadnou nespavosťou netrpim a po tomto spím aj 15 hodin
Trittico je AD v prvom rade - to najslabšie a ono len ukľudňuje a tým aj navodzuje kľudný spánok.
@3009 ja si z neho pridem skôr ako nafetovaná než ukľudnená
A akú dávku Trittica berieš?
@3009 1/3 len
Z takej dávky nemôžeš byť "nafetovaná", to je najslabšie AD a aj najnižšia dávka. Zle sa môžeš cítiť z depresie a nie z Trittica.
Citim po zobudeni unavu, ktora pretrvava až do poobedia, nie je to taka unava ako z depresie alebo vyčerpania.
Ak ťa poteší beriem 16,5 tabletky denne a nie som nafetovaná, z tretinkovej dávky isto nebudeš, ja mám trojkombinácia psychiatrických liekov a túto dávku beriem od apríla a bola aj na hladine 20 tabletiek denne
Ja ti verím, že sa cítiš aj po 1/3 ešte horšie, podľa mňa je trittico silný liek, na mňa tiež silno pôsobil, ak ti nerobí dobre, žiadaj lekára, nech ti zmení lieky, nečakaj, že ti po nom bude lepšie, ak má na teba takýto zlý účinok.
patria medzi najslabšie ad...asi si nepotrebovala nič silné, tak lekárka skúsila niečo slabšie... bežne sa to takto robí.