Myslíte, že to má význam brať na mierne akné? Vyčistí to pleť? Ďakujem za všetky vaše skúsenosti.
@limetka69 A ako dlho trvalo, kým si zbadala rozdiel?
ja som ho tiez brala a tak za mesiac sa to zacalo naozaj zlepsovat, ale ak do toho chces ist tak urcite odporucam drveny pestrec lyzicu polievkovu trikrat denne zapijat vodou...lebo caje ani tinktury nie su take ucinne 🙂
@katulastraka No ja mám tabletky, drvený pestrec kúpim normálne v lekárni?
v bio obchodíkov, resp. obchodoch so zdravými vecami mávajú ten pestrec pomrvený v sáčku
ano ano aj v lekarniach ho mavaju a ako pise @unicornlady aj v bio obchodikoch ho najdes 🙂
Ja momentalne pijem caj, na krabicke je uvedene, ze po vyluhovani sa to moze zjest. 20 sackov za 1,90 e.
A tabletky nestačí brať myslíte?
len ono tie tabletky sú tiež niečím "spojené, konzervované...", takže tiež je tam nejaká chémia
@unicornlady To mi nevadí, len aby to na to akné zabralo...
tak pestrec mariansky je jednak dobry na pecen a jednak na creva pokial je v tej drtenej verzii, pretoze zrovna tie drsne casti ti cistia povrch criev, takze ak mas problem s akne aj kvoli znecistenym crevam, tak ti skor pomoze ten drveny...ale vsak ked mas tablety tak skus to brat a ked ich zjes vsetky a nezaberie, tak prejdi na ten drveny...aby si nemala pocit, ze vyhadzujes nieco co si uz kupila 🙂
Pomaha to, na akne sice neviem, ale mne to velmi pri kyseline, paleni zahy pomohlo, drveny si kupujem a rano a vecer si davam 🙂
A ten drvený teda akože normálne len nasypem na lyžičku a zapijem vodou, hej?
hej hej, normalne poharom vody zapijes
Nepomohol. Ak mas hormonalne akne, ktore suvisi z hladinou hormonov pocas cycklu, tak ti nic nepomze.
@anonym0001 Panebože, tá gramaťyka... Nemám hormonálne akné.
Pestrec mas kupovat v celku, a mliet, alebo rozkusat pred zjedenim, drveny je uz vyprchany, ja osobne by som druhykrat kupovala regalen od energy a kaslala na pestrec. A zlepsenie som videla uz o par dni, kedze sa mi nerobili vyrazky v podstate hned. O mesiac som mala zahojenu tvar, ostali len flaky a jazvy.
@limetka69 Regalen je čo zač ?
Použi google 😉
môžem poradiť kvalitný cbd olej do správy
Ano, pomohol, nie na 100% ale na 80 urcite. Hlavne tie podkozne bolave hule sa mi nerobili