Zabral vám pestrec mariánsky na akné?

17. feb 2021

Myslíte, že to má význam brať na mierne akné? Vyčistí to pleť? Ďakujem za všetky vaše skúsenosti.

limetka69
17. feb 2021

Ano, pomohol, nie na 100% ale na 80 urcite. Hlavne tie podkozne bolave hule sa mi nerobili

autor
17. feb 2021

@limetka69 A ako dlho trvalo, kým si zbadala rozdiel?

katulastraka
17. feb 2021

ja som ho tiez brala a tak za mesiac sa to zacalo naozaj zlepsovat, ale ak do toho chces ist tak urcite odporucam drveny pestrec lyzicu polievkovu trikrat denne zapijat vodou...lebo caje ani tinktury nie su take ucinne 🙂

autor
17. feb 2021

@katulastraka No ja mám tabletky, drvený pestrec kúpim normálne v lekárni?

unicornlady
17. feb 2021

v bio obchodíkov, resp. obchodoch so zdravými vecami mávajú ten pestrec pomrvený v sáčku

katulastraka
17. feb 2021

ano ano aj v lekarniach ho mavaju a ako pise @unicornlady aj v bio obchodikoch ho najdes 🙂

oli18
17. feb 2021

Ja momentalne pijem caj, na krabicke je uvedene, ze po vyluhovani sa to moze zjest. 20 sackov za 1,90 e.

autor
17. feb 2021

A tabletky nestačí brať myslíte?

unicornlady
17. feb 2021

len ono tie tabletky sú tiež niečím "spojené, konzervované...", takže tiež je tam nejaká chémia

autor
17. feb 2021

@unicornlady To mi nevadí, len aby to na to akné zabralo...

katulastraka
17. feb 2021

tak pestrec mariansky je jednak dobry na pecen a jednak na creva pokial je v tej drtenej verzii, pretoze zrovna tie drsne casti ti cistia povrch criev, takze ak mas problem s akne aj kvoli znecistenym crevam, tak ti skor pomoze ten drveny...ale vsak ked mas tablety tak skus to brat a ked ich zjes vsetky a nezaberie, tak prejdi na ten drveny...aby si nemala pocit, ze vyhadzujes nieco co si uz kupila 🙂

mirka_a_hrasok
17. feb 2021

Pomaha to, na akne sice neviem, ale mne to velmi pri kyseline, paleni zahy pomohlo, drveny si kupujem a rano a vecer si davam 🙂

autor
17. feb 2021

A ten drvený teda akože normálne len nasypem na lyžičku a zapijem vodou, hej?

katulastraka
17. feb 2021

hej hej, normalne poharom vody zapijes

anonym0001
17. feb 2021

Nepomohol. Ak mas hormonalne akne, ktore suvisi z hladinou hormonov pocas cycklu, tak ti nic nepomze.

autor
17. feb 2021

@anonym0001 Panebože, tá gramaťyka... Nemám hormonálne akné.

limetka69
17. feb 2021

Pestrec mas kupovat v celku, a mliet, alebo rozkusat pred zjedenim, drveny je uz vyprchany, ja osobne by som druhykrat kupovala regalen od energy a kaslala na pestrec. A zlepsenie som videla uz o par dni, kedze sa mi nerobili vyrazky v podstate hned. O mesiac som mala zahojenu tvar, ostali len flaky a jazvy.

autor
17. feb 2021

@limetka69 Regalen je čo zač ?

limetka69
17. feb 2021

Použi google 😉

borka8715
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvevka
19. sep 2021

môžem poradiť kvalitný cbd olej do správy