Ahojte žienky našli mi pred dvoma mesiacmi ureaplazmu, nasadili mi ATB doxyhexal na 21 dní každých 24h denne 1 tabletku, poctivo sme ich dobrali aj s partnerom a tie problémy mi predsa zostali, išla som na kontrolné stery ktoré mi lekárka nespravila a dala mi len gynoflor vaginálne probiotika a rosalgin výplach aj po nich mi problémy pretrvavali, tak som si vyžiadala nech mi správia tie kontrolné stery, a tie mi vyšli pozitívne, pani dokt mi vynadala že jeden z nás určite neuzival podstivo lieky coz je nezmysel ešte aj budík sme mali nastavený aby sme ani náhodou nezabudli, jeden druhého sme upozorňovali, však predsa mam toľko rozumu že mi je takto veľmi zle chcem to mat zasebou a kebyže ich neuzivame tak mi nemá čo pomôcť však nebudem sama sebe zle robiť ináč by som ani nešla k nej to riešiť ach ved som už aj počul že niekomu hnedá prvé ATB nezabrali a ona ma hneď z hučí že sme ich nebrali poctivo coz je nezmysel!! Takže nasadili nám znova doxyhexal tak isto ako sme to mali predtým, no a moja otázka znie nemala nám dat nejaké iné lieky keďže tieto nám nezabrali??? Poprípade dajte radu čo pomohlo vám, čo robiť, už som stoho na nervy 😞
Doxyhexal sú výborné ATB.. Pre mňa osobne najlepšie aké som kedy brala. Vďakabohu že nám zabrali.Moj názor je, že doktorka urobila správne. Asi máš tie ureaplazmy dosť silné.. Neviem to tak správne definovať, ale ak ti dali akoby ďalšie kolo tak to už isto zaberie. Len sa musíte vyhýbať intimnostiam, nepoužívaj rôzne intim gély na umývanie, iba čistú vodu a nos bavlnené prádlo, najlepšie prezehlene. A kúp si aj nejaké probiotika, doxyhexal sú silné ATB..skore uzdravenie prajem. 🙂👍
@vierkainka ďakujem ❤️
@karlakk vzdali ste sa uplne sexu pocas doby liečenia?