Zablokovaný krčný stavec, pískanie v ušiach a silné bolesti hlavy

16. feb 2022

Ahojte, písala som už raz. V sobotu som šla vonku na prechádzku a predtym som si vyfenovala vlasy. Pod ciapkou vsak boli este vlhke. Zacali mi obrovske bolesti hlavy, piskanie v usiach, vracanie. Po vsetkych vysetreniach sa prislo na to, ze mam vyskoceny krcny stavec. Mozu byt tie priznaky z toho ? Bojim sa aby to nebolo nieco ine nakoniec. Uplne mi zvoni v usiach cele dni, dve noci som kvoli tomu nespala. Robili mi rtg hlavy, ale ct nie. Ako to riesit ? Brat len lieky na uvolnenie ? Alebo skusit nejakeho chiropraktika ? Co vam pomohlo ?

nm218
16. feb 2022

Ahoj, ja osobne s týmto moc skúseností nemám, len napíšem že to môže byť tým stavcom, alebo ak je posunutá platnička ktorá tlačí na nerv. Veľmi veľa ľudí má s krčnou chrbticou problémy, často majú ľudia migrény a ani nevedia že to môže ísť aj od krčnej chrbtice. Záleží od jednotlivých stavcov a platničiek, niektorým od krčnej chrbtice môže vystreľovať bolesť do hornej končatiny, niekomu do hlavy, je to individuálne. Ale išla by som s tým k doktorke, pravdepodobne dá nejaké rehabilitácie ak to nie je až tak zlé.

goblinko1
16. feb 2022

.

veronica23
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oliolijanka
17. feb 2022

Mas covid. Som mimo svk a tu to mame viaceri, co poznam. Antigen test neukaze, az pcr, ze si pozitiv.
Mame zapalene usi, nieco v hlave medzi usami(za nosom, pod ocami) a krk(nie skrabanie v krku, ale zapanene nervy, alebo svaly, ze sa skoro ani neda hybat hlavou).
Mam to uz treti tyzden. Nepocujem a zo zapalenych usi mam morsku chorobu.