este v maji som spravila taky pohyb , ze som si doslova panvu vytocila ..odvtedy som na marodke a neviem sa z toho akosi dostat :( chcem sa opytat nemali ste niektora tiez toto ?? rotaciu panvy, zablokovanu krizovu kost, sakroilialne klby a kostrc?? ...nevladzem uz ani chodit, rehabilitacie mi nezabrali ..bolia ma uz aj bedrove klby,slabiny, nohy mi trpnu, slabost strasna, driek ma boli , z kostrce aj krk a medzi lopatkami, nemozem ist poriadne ani na velku ...strasne zavraty mam ..poradte prosim co vam pomohlo...vyskusala som aj vsetkych moznych chiropraktikov, sukromnych fyzioterapeutov, ultrazvuky, lasere na zadok, akupunkturu troska polavilo a zasa ..dakujem
treba odbornika darmo budes chodit na rehabilitacie ak ti nenapravia stavce na miesto nic ine nepomoze ( hovorim z vlastnej skusenosti)
@bibistec prosím kde ste bola vy
@fixka0001 prosím ako ste to vtedy vyriešila ste už v poriadku ?
@katarinkacat ahoj, v novej dr. Bodnár dole . Odporúčam, on je lekár a málokto má certifikát že je chiropraktik keďže na Slovensku sa to nestuduje.
@fixka0001 skus dornovu metodu. Vyhladaj odbornika, ten Ti zrovna bedrove klby, kostrc, stavce.