Ahojte prosim Vas za posledny rok mi vypadali skoro csetky vlasy doslova mam holu hlavu a lekari mi len sampony a vodicky a vitaminy prate kopa penazi a nikto to blizsie neriesi. Viete mi poradit dermatologicku alebo lekara dobreho co s mi bude venovat a patrat po probleme? Asponby som chcela vediet preco. Strasne ma svrbi hlava neskutocne a potom zacalo to vypadavanie. Za kazdu odpoved budem vdacna.
Mala som podobny problem so svrbenim hlavy, nie tak radikalny. Dermatologicka najskor vyhodnotila seboroicka dermatitida, potom mastne lupiny. Sampony, vodicky. Nezabralo. Nahodne som v lekarni videla reklamu na vysetrenie vlasovej pokozky pomocou kamery a vyskusala som s vyhodnotenim suche lupiny. Sampony vodicky zabrali hned. Inak mam aj hypofunkciu stitnej zlazy, co obnasa vypadavanie vlasov. Takze endokrinolog urcite.
No uz som bola u trichologa a nic mi nepovedali podstatne a idem k endokrinologovi sa objednat tak snad nieco pomoze
@78787878 čo si kúpila v tej lekárni?
Ahoj nepomohlo mi nic bola mi diagnoatikovana alopecia a treba sa s tym zmierit tak sa teraz zmierujem 😀
Vyšetrenie u endokrinologa-stitna žľaza, potom vyšetrenie u trichologa-vysetrenie pokožky hlavy a vlasov...následná liecba