Dobry den,
mam taky velmi neprijemny pocit😒, rano vzdy ked sa zobudim a od hladu mi skvrka v zaludku ( zrejme skvrkavky..) tak pocujem to aj vzadu pri hlave v krcnej chrbtici,usiach, akoakoby sa mi tam nieco presypa, alebo leje tekutina a potom to prestane ked sa najem alebo napijem.Nemala som to nikdy predtym, a taktiez ked krkom otocim do jednej strany tak akoby mam zlamane kosticky, mi tam ,,vrzga"
Pocul niekto o takom niecom, resp. zazil to niekto😒?
Som divna, doktor mi nevedel na to odpovedat co by to mohlo byt..
Dakujem za skusenosti.
Co to moze byt?
ja to tiež mám, keď som moc hladná, tak mi vzadu v krku akoby "šumí". 😀 Podľa mňa je to nejaké prenášanie vibrácií, nevidím za tým žiadny veľký problém.
@goblinko1 Ahoj goblinko1 🙂napadlo ma este to, ze ci to nie su paraziti, lebo chodim niekedy na biorezonanciu a naslo mi to skvrkavky ( ascaris) maju to vraj vsetci, len ci sa nedostali aj dalej alebo nie su premnozene, lebo vzdy ked ich ,,vyhubim" tak prestane skvrkanie a tym padom to ani nepocut..
@iwis3 Je to normalne ma to spojitost so slinivkou a zaludkom. Zvacsa ked zaskvrka zaludok, tak sa ozve potom aj skvrkot za krkom. Kazdopadne k tej biorezonancii - je to od*b. Viac si o tom môžeš prečítať v knihe od Lovcov šarlatánov.
“Hulda Clarkova predáva zappery a tvrdí, že nimi lieči rakovinu. Napísala knihu Liek na všetky rakoviny. Zomrela na rakovinu.” - scepticsbook.com
@iwis3 vieš čoo aj mne tak zahucalo v krčnej take zasumenie alebo jakeby sa voda nejak tam liala a neviem čo to môže byt..