Za hlavou počujem škvrkanie v žalúdku

iwis3
9. jan 2022

Dobry den,
mam taky velmi neprijemny pocit😒, rano vzdy ked sa zobudim a od hladu mi skvrka v zaludku ( zrejme skvrkavky..) tak pocujem to aj vzadu pri hlave v krcnej chrbtici,usiach, akoakoby sa mi tam nieco presypa, alebo leje tekutina a potom to prestane ked sa najem alebo napijem.Nemala som to nikdy predtym, a taktiez ked krkom otocim do jednej strany tak akoby mam zlamane kosticky, mi tam ,,vrzga"
Pocul niekto o takom niecom, resp. zazil to niekto😒?
Som divna, doktor mi nevedel na to odpovedat co by to mohlo byt..
Dakujem za skusenosti.
Co to moze byt?

goblinko1
9. jan 2022

@iwis3 vieš čoo aj mne tak zahucalo v krčnej take zasumenie alebo jakeby sa voda nejak tam liala a neviem čo to môže byt..

andrea_82
10. jan 2022

ja to tiež mám, keď som moc hladná, tak mi vzadu v krku akoby "šumí". 😀 Podľa mňa je to nejaké prenášanie vibrácií, nevidím za tým žiadny veľký problém.

iwis3
autor
19. jan 2022

@goblinko1 Ahoj goblinko1 🙂napadlo ma este to, ze ci to nie su paraziti, lebo chodim niekedy na biorezonanciu a naslo mi to skvrkavky ( ascaris) maju to vraj vsetci, len ci sa nedostali aj dalej alebo nie su premnozene, lebo vzdy ked ich ,,vyhubim" tak prestane skvrkanie a tym padom to ani nepocut..

goblinko1
19. jan 2022

@iwis3 Ahaa, hmm môže to byt neviem.. dá sa ich nejako zbavit ? 😀

iwis3
autor
21. jan 2022

@goblinko1 urcite ano, palina caj alebo do tobolky a pit, oresak, hrebicek pomlety -stvrt lyzicky, alebo cez plazmovy generator, ci Vermox , Fluvermal, Zentel..skusam, uvidim ci zmiznu

nickbezkreativity
2. aug 2022

@iwis3 Je to normalne ma to spojitost so slinivkou a zaludkom. Zvacsa ked zaskvrka zaludok, tak sa ozve potom aj skvrkot za krkom. Kazdopadne k tej biorezonancii - je to od*b. Viac si o tom môžeš prečítať v knihe od Lovcov šarlatánov.

“Hulda Clarkova predáva zappery a tvrdí, že nimi lieči rakovinu. Napísala knihu Liek na všetky rakoviny. Zomrela na rakovinu.” - scepticsbook.com

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz