Prosím vás za kolķo vám prisiel vysledok pcr testu?
Včera o 11:00 bol manžel a výsledok mal včera o 17:30
@patricka ja som bola vcera rano o 7.00 a stale nic,znami co boli v ten isty den uz maju.
@simkam2912 klud. Aj kamosky boli naraz. Jedna mala do vecera a dalsia za dva dni
@simkam2912 nemáš výsledok v email? Mne najskôr prišiel ten a až o dve hodiny sms
@erickatt to vázne?ja ze to sa tak priblizne rovnako posiela,dobre tak vdaka🙂
@lauriinkaa nie zatiaľ nie
@simkam2912 to bude dobre. Neboj
@simkam2912 všetkým z rodiny ešte v ten den večer a boli niektorí ráno niektorí doobeda
@simkam2912 a sestre neprisla ani sms ani mail a keď tam volala že no asi chyba (že už sa im to pár krát stalo) tak jej povedali vysledok do telefonu. 🤷🏽♀️
@martinaju uz mi dosla prave sms,dakujem vam
@simkam2912 a si dufam.ok
@erickatt ano som.negat ale muz je pozit,dcera a mama idu zajtra na test ak budu.pozit ja musim.byt v karantene zas s nimi?? Ci iba tu muzovu karantenu? Tomu nechapem
@simkam2912 to neviem.ani ja. Ale dcera bola v karentene ona negativna, frajer pozitívny. Ona pozitivna za 5 dni , este musela byt 10 dni ale jej uz siel do.prace.
@simkam2912 Ak sú v spoločnej domácnosti s vami, tak sa karanténa predlžuje o pozitívne testy ďalších spolubývajúcich žial 😐
@basska_b nie, môj muž pozitívny v utorok, ja na testy až včera a dnes mi pani z hygieny povedala, že on dokončí svoju karantenu a ja svoju . Len ja som mala priznaky už ten utorok, u nás to je ale tak, že ja mám karantenu o týždeň dlhšie..
@basska_b ďakujem toto mi nebolo jasne
@basska_b a ja musim ako negativna zas ist na test ci uz nie?
@simkam2912 Nie nie, to už určite hodnotu na test.
@lauriinkaa Jaj, tak to asi vyhodnotili vo vašom individuálnom prípade podľa príznakov. Veď ono sa to stále mení, už aby sa v tom človek vyznal 🙆
@basska_b veď práve, najlepšie povie človek z hygieny, lebo aj čo som počula ini, tiež nemali spoločnu karantenu..
Výsledok prišiel ako kedy, v ten deň, na druhý deň, po víkende... Niektorým kolegyniam neprišiel vôbec, ani na email, ani v sms. Buď si to vytelefonovali alebo si dali urobiť nový test.
@simkam2912 vcera rano som bola a dnes na obed prisla sms