Neviete mi prosim poradit za aku dobu maju zabrat antibiotika lekoklar xl? Mam anginu 5.den, beriem ich 3. a je to stale horsie, nemozem ani spat. Teplota je ok, ale hrdlo fakt hnisave a boli ma cele telo. Ak nezaberu, ako postupovat? Mam totiz neochotnu neschopnu lekarku, co na pacienta ani nepozrie. Cize jej to mozno budem musiet predpisat ja.Dik
Uff.. nahodou som to odoslala. Teda: po 3 dnoch by ti uz malo byt lepsie. Minimalne rovnako. Urcite nie horsie.
Treba to konzultovat s lekarkou.. bude treba zmenit antibiotika.
Najlepsie by bolo zobrat vyter a spra ot kultivaciu ze ake bakterie tam mas.
Drzim palce
Mne sa naposledy polepšilo až na štvrtý deň.
Do dvoch dní sa človeku väčšinou polepší. Keď ich berieš 3 dni a nič, choď za lekárkou. No a potom ju vymeň za inú keď budeš zdravá, teraz sa s tým netráp.
a prečo k takej lekárke chodíš? ak máš problémy opakovane,tak treba orl vyš.a zvážiť vyoperovanie mandlí/výtery a bežný orl postup...
@kiwi3 ja fakt raz nepochopim ako niekto zveri svoje jedine zdravie osobe, o kt. si mysli, že je neschopna.....
ak sa ti stav zhorsil, treba ist k doktorke znova, pravdepodobne uplne zbytočne hlceš niečo čo ti nezbera, neučinkuje, viac škodi ako pomaha........
ATB zaberu uz po 24 hodinach ak je dobre trafene ATB mala si citit ulavu. Znamena ze ti toto vôbec nezabralo.
Niesom lekar, som farmaceut. Po 3 dnoch by ti ualp byt lepsie