Ahojte,v piatok mi zubar vytrhol zub-hlboký kaz.
Avšak od včera mi ide z toho vytrhnuteho miesta hnis a od tej ,,chuti” a zápachu ma už ide natiahnuť. Ako sa to dá zastaviť?
@vellllo_70 utekaj naspat k zubarovi, to uz bude aj na ATB
Mne trhal pred tyzdnom a povedal mi, ze ak by sa to zapalilo alebo velmi bolelo, mam opat prist a bude to liecit. Takze urcite opat k zubarovi, pripadne na zubnu pohotovost (ja mam zubara cez cele slovensko, preto by som asi sla na pohotovost)
Ďakujem vam. Skúsila som dnes vyplachovať repíkom ak do piatku nebude lepšie pôjdem k zubárovi. Človek si myslí že vytrhnutím zubu sa všetky zubne problémy vyriešia ale nie,zas sa musí niečo pokaziť.
@vellllo_70 vyplachuj vlaznou vodou s lyzickou soli a lyzickou sody bik. do hrnceka vody. Dcere trhala zahnisany zub nedavno a tymto kazala vyolachovat. Nie je to chutne ale ta sol vytahuje hnis. Pomohlo a pekne sa zahojilo. Aj 4.5x denne.
Necakaj do piatku. Repik ti prd pomoze, ani babske rady. Mohlo ti tam zostat kusok zuba. Potrebujes tam pozriet a Atb.
a lekar ti po vytrhnuti automaticky nepredpisal atb? mne trhali dvakrat zub a hned mi dali atb, ze to mam rovno aj brat, aby sa mi nevytvoril zapal. ja by som hned zavolala zubarovi, mozno predpise aj na dialku lieky.
Dal mi atb,zub vyčistil a dal mi nejaký liečivý pásik do tej rany. Bolo tam veľa kúskov jedla. Teraz už hadam bude lepšie
@vellllo_70 preto hovoria že netreba hneď jesť tuhú stravu aby sa tam niečo nedostalo. Našťastie ja som taký problém nemala, len keď ma raz tak bolel zub že mi bolo všetko jedno zázrakom ako mi ho vytiahol, ja som takú chuť na slaninu mala alebo na hocičo. Ja sa vždy smejem, že potom jem ako dieťa kt začína s prikrmami 😀😀😀 prajem skoré uzdravenie 🙂
@janulik2008 za tento týždeň som zjedla už minimálne 10l detskej výživy 😂😂 včera ich spadlo 7 len taký fukot 😂 a samozrejme krupicová kaša nemohla chýbať 👍🏻
Uvar repikovy odvar a vyplachuj