Ahojte potrebujem poradiť. Mam podozrenie na rakovinove znamienka a jedno znepokojilo aj môjho gynekológa. Na prsníku som natom mieste mala vyrážku a po vytlačení asi 2 roky ostala len vypukla hrčka a teraz je z toho znamienko ma priemer 1cm dosť veľké no do teraz som ho neriešila. Na kožné ma objednala až o mesiac. Druhé znamienko som si sama našla na ramene (mám veľa znamienok) ale toto oproti ostatným je čierne a akoby suché šupiny ma zvrchu. Ak máte skúsenosti zo znamienkami prosím radu. Ďakujem
su kozny kde sa caka ale aj taky kde pridete a idete ten den,,,, isla by som k takemu alebo si zaplatila u sukromneho prednostny termin alebo podobne
@patka182 urcite chod doktorovi cim skor, ale nepanikarila by som. Ja mam tiez milion znamienok hocijakych, a vzdy ked idem vystresovana na prehliadku, tak je to vsetko ok, aj ked google mi uz diagnostikoval to najhorsie. To cierne, ze je supinate nemusi nic znamenat, aj okolitu kozu mas suchu.
Ja mám na ruke “znamienko”, ktoré bolo predtým vyrážka.. kožný mi na to povedal, že to ta vyrážka do seba vtiahla pigment a preto mi to tak ostalo. Ale určite si to chod dať pozrieť
@patka182 myslim že radiálne prúdenie znamená že znamienko rastie/ rozširuje sa smerom do šírky. Ak ti odporučila znamienka vybrať, je dosť odvážne to odignorovať a po 2 rokoch sa spamätať. Išla by som okamžite a určite sa takto nezahravala so zdravím. Ak ich odporučila vybrať určite na to mala dôvod.
@janas17 pravda je taka že ona osobne mi nič nepovedala tak som si správu poriadne ani neprečítala a až teraz mi dal chrobáka do hlavy môj gynekológ že mám urgentne vyhľadať dermatológa že sa mu to znamienko vôbec nepáči a včera som si aj v pupku našla vnútri znamienko ktoré je vypukle . Už mám pocit že si privolávam všetko
@patka182 ahoj, ako to dopadlo? mám jedno podobné znamienko ako ty... A ktoré si si dávala vyberať a aký bol výsledok histologie?
@anonym2421 nebola som
@jjanulienka nedala by sa poslať fotka ? Mám tiež taky problem zrejme. Dakujem 🙂
Tak s tymto na 1000% treba ist ku koznemu a co najskor