Z prsníkov mi vyteká mlieko

janulka111
5. okt 2014

Ahojte kočky....už pol roka nekojím a nejak ma začalo tento týždeň divne trhať v prsiach, vyteká mi z nich mlieko a celkovo sa cítim nejako divne. Ujo google vraví kadečo, od toho, že je to normálne až po nádor na mozgu. Nemáte s tým niektorá skúsenosť?

sosovica
5. okt 2014

Janka...ja nekojim uz skoro 2roky aj nieco a stale mi vyteka mlieko ;).Treba zavezovat prsia mne to nepomaha ale tak mozno vam ano ;).Pekny vecer

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dari226
5. okt 2014

ja som to mala po prvom aj po druhom kojeny a mam este stale aj ked uz tiez takmer 2 roky nekojim
u lekarky som to spomenula a ze je to normalne 😉

stefka33
6. okt 2014

@janulka111 Kamarátka porodila štyri deti, posledné nekojila už dva roky a stále vravela, že má mlieko. Hlavne keď sa vyzliekla aby sa osprchovala, tak sa jej spúšťalo.

map0007
6. okt 2014

aj ja tiez nekojim už rok a ak mam ovulaciu,tak ma strasne bolia prsia hlavne po stranach a su ako naliate a ak stlacim,tiez ide mliecko,uz v poslednej dobe len ako kloostrum.Jednu dobu som mala aj hrcku,bola som aj na gynde a doktor ma poslal na sono,ale pokial ma objednali-presli mi dve menst.cykly tak sama sa stratila a sono bolo oki 🙂 Na sone vravela ze mi to robia hormony

alicka850
6. okt 2014

Ak si už nemala mlieko a znova máš, určite sa chod dat vyšetriť. Da sa urobiť hormonálny profil na prolaktín, to je hormon ktorý zodpovedá za tvorbu mlieka. Išla by som ku gynekologičke najskor, pripadne ťa nasmeruje na endokrinologiu.