Ahojte samo od seba mi rýchlo začalo buchať srdce, neviete čo je dovodom?
Bol som na kardiologii a povedali mi ze mam srdce vpohode aj oblicky a aj na neurologii som bol a trst negativny tak ja uz neviem… psychicka vytazenost? nedostatok mineralov?
@deti95060810 mam casto
čo máš často... nepochopila som ...strach, paniku?
Nebolo to po nejakom jedle? Histaminova intolerancia?
Jarko. Mas tu opakovane temy, povysetrovamy si od A po Z. Mas lieky od psychiatra? Ťažko chorí ľudia sa nevedia dostať k lekárovi a hypochondri ako ty dajú do pozoru 10 lekárov. Zamestnaj sa ak nechodíš do práce, najdi si aspoň nejakého koníčka a nepozoruj sa toľko. Ak máš naozaj vážne problémy, choď psychiatrovi, pomôže ti.
Smer psychiater. Od nás nečakaj, že si ok keď zakladas milión tém 🤦♀️ čo majú povedať ľudia ktorí sú reálne chorí? Tak si prestaň v hlave nahovárať choroby ach jaj🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Zvýšený tlak. Nepil si energetický nápoj, alebo niečo, kde bol kofeín?
@jaroslav8 tak ries psychoterapiu
S týmto je najlepšie zájsť k obvodnému lekárovi, dôvodov môže byť viacej, ale ťažko je takto na diaľku diagnostikovať človeka. Môže to byť napríklad aj zvýšená činnosť štítnej žľazy, to sa často prehliada. Rovnako aj z úzkosti zvykne ľuďom búšiť srdce. Alebo ako je spomínané vyššie, kofeín môže spôsobovať búšenie srdca. Ja z tohto dôvodu nepijem kávu, zelený čaj ani kolu či Panadol (ten tiež obsahuje kofeín). Ak by to bola hypochondria, že máš stále strach z nejakej choroby a niečo sa ti stane, ale žiadne testy nič nepreukázali, tiež to treba riešiť. Je to regulérna diagnóza, ktorú je prospešné liečiť, nič na smiech alebo nepochopenie. Tiež to vie človeku skomlikovať život a má svoje zložité korene.
nemáš strach, paniku? podľa mňa psychika...
daj si magnézium, dobre sa napi chladnej vody , umy si tvár chladnou vodou...