Prosím je tu nejaká kozmetická alebo niekto čo by mi vedel vysvetlit z čoho vznikajú čierne bodky na nose napríklad ? Strašne mi tovadi a neviem sa toho zbaviť.
No najnovšie som si vsimla pár u 6rocneho syna tiež na nošteka 😳 čo mi príde skoro prečo mu to mohlo vzniknúť ?
@viestta a čo sa stym dá robiť?
N acierne pory je na trhu XY roznych pripravkov, treba vyskusat, ktory zeberie
Aj mojej dcere sa zacali robit v jej 7 rokoch 😳 skusala som jej davat ten naplast na nos ale nevytiahlo jej to. Minule sa mi jeden podaril vytlacil asi po pol roku co jej to tam svietilo
Moja to má sem-tam od jedného roku. Tiež mi to prišlo skoro. Vekom to pribúda. Tiež mi to vadí, keď to tam svieti u tak malého dieťaťa.
Kozmetička to hravo vyrieši. Ale treba chodiť pravidelne. A je xy prípravkov na tento problém.
Je to zoxidovany max. Tvar naparit, jemne povytlacat, dat vhodnú masku. A samozrejme vhodná starostlivosť.
Ja pouzivam ultrazvukovu spachtlu na tvar. Tiez mam problem s ciernymi bodkami a odkedy si cistim tvar tak 2-3x do tyzdna hlbkovo tak nemam cierne bodky.
V rozsirenych poroch sa na koznom maze ukladaju supinky odumretej koze a prach a spina