Máte s tým niekto skúsenosť? Z čoho to môže byť? Únava, vyčerpanosť?
Nie som pred žiadnou skúškou ani nič podobné, som mamička na materskej takmer 8 mesačného bábätka.
Ale pociťujem akoby vnútornú nervozitu. Tras rúk, zrýchlené búšenie srdca, vnútorný nepokoj.
Dopln magnézium a železo
moje skúsenosti - nedostatok spánku, problémy
hormónmi 🙂 ... každý mesiac pred menstruaciou
@ivuska_3 bohvie kedy sa mi podarí poriadne sa vyspať 😂
@bubliska ďakujem za radu, vyskúšam
@zadda1 u mňa toto príčina nebude.. nikdy som to pred menštruáciou nemala a v blízkej dobe ju ani neočakávam
glukózová krivka - preštudovať si, resp. veľmi ! veľmi ! veľmi ! odporúčam knihu od biochemičky jessie inchauspé glukózová revolúcia
Výkyvy cukru, nábeh na uzkost
@bubliska tu treba doplniť, že železo a magnézium sa navzájom vylučujú. Užívať s odstupom minimálne 2 hodiny. Zároveň užívať magnézium vo vyššie vstrebateľnej forme (ororát, chelát, bisglycinát, malát...) spolu s vápnikom v pomere miligramov Vápnik : Horčík= 3:1. Vtedy navzájom podporujú vstrebávanie, ináč sa vylučujú.
zelezo by som nebrala kym si nedam vysetrit v krvi ze mam nedostatok...
@76california ďakujem, pozriem si
@teleskop úzkosťou som trpela dlhé roky, takže môže byť
@jamimo ďakujem za radu
@teleskop a s tým železom som tiež mala problémy, brala som pred tehotenstvom aj počas neho. Pôjdem teda na odbery, či je to zas potrebné
no vidis, meditacie dychove cvicenia 🙂
@76california ahoj, prosím čo je glukozova krivka? Ja mavam obcas take zachvaty triasky, tocenia hlavy, pocit nedostatku vzduchu, zalahnutie v usiach (vsetko pride naraz) a vzdy mam vtedy pocit ze potrebujem nieco sladké aby mi to preslo a naozaj mi to aj pomôže. Ale inak fakt hnusne pocity v tu chvilu. Zachráni ma az cukor. Mavam to tak 2x do roka. Ale nemám nadváhu ani nič. 32rokov, 166cm, 57kg.
@dadus_ka ak vieš po anglicky, na nete má táto chemička - vedkyňa super podcasty, youtube atď Jessie Inchauspé,
ak nevieš po anglicky, mrkni si slovenský preklad jej kníh,
resp.ak chceš hneď niečo vyskúšať, mala by po pár dňoch pocítiť zlepšenie, kúp si jablčný ocot napr. v dm (2,60eur) a lyžičku do pohára, zalej vodu a vypi pred jedlom, akýmkoľvek, hladina cukru v krvi bude vďaka tomu stabilizovaná (trošku laicky napísané), nebudeš mať také výkyvy - ako si popísala v príspevku vyššie
podľa mojich skúseností je to hlavne kvôli nedostatku spánku