Z čoho to môže byť?

23. okt 2023

Prosím poraďte z čoho to môže byť? Nemám priestor ísť k lekárovi. Mám to asi týždeň, najprv na nohe a postupne mi pribudli ďalšie ..pôvodne som myslela že komár ale už si tým nie som istá...ja bežne aj na uštipnutie komárom mávam škaredú reakciu, ale tak sa mi to už nezdá...moja mama aj svokra tvrdia že z jedla (jedla som mandarínky a kyslú kapustu, ale naposledy v sobotu a posledné štípance mi pribudli dnes...už som prezerala aj posteľ či naaahodou ale nič som nenašla ...okrem toho spí so mnou aj bábätko a to nemá nič...poraďte ženy ak sa vyznáte/máte skúsenosti...ďakujem vopred

autor
23. okt 2023

Na nohe som si to žiaľ rozškrabala...

martinka13
23. okt 2023

Netuším, ale nevyzerá to ako niečo, čo by som riešila bez lekára. Doporučujem si nájsť čas, aby to nedopadlo ešte horšie....

autor
23. okt 2023

@martinka13 áno máte pravdu, len u mojej lekárky sa vždy čaká doslova hodiny a mám malé bábo a nemá mi kto k nej prísť .. keby bolo lete že viem že sú komáre neriešim asi lebo takto som bola doštípaná aj v lete, veľmi zle reagujem na uštipnutie

complyc
23. okt 2023

Reakcia na uštinutie a rozškrabanie, skúšala ste fenistil ,?

marianarem
23. okt 2023

Neda sa zaplatit prednostny termin? Niekde sa da objednat na presnu hodinu, ale za poplatok. Pripadne ist tam rano skor aby si bola medzi prvymi? Alebo mozno este zaplatit na par hodin opatrovatelku. Nevyzera to moc dobre, radsej by som sla.

bluecapybara
23. okt 2023

Nemáš náhodou Dôveru? Oni majú teraz online konzultaciu kožných veci ako benefit zadarmo.
Inak existuje nejedna kozna ambulancia, ktorá robí online konzultácie, platené samozrejme a je to aj dosť rýchle.

opuska
24. okt 2023

nie je priestor ist k lekarovi? som si ista, ze zakazdym sa to nejako da vyriesit, aby si clovek ten cas nasiel. zdravie je najviac a toto vobec nevyzera ako nejaka banalna vec, ktoru si vies osetrit sama doma.