Z čoho sú závraty?

lilia13
5. jún 2013

Z COHO NASTANU NAHLE ZAVRATY

cerez
5. jún 2013

Nízky tlak?

dai
5. jún 2013

myslis ze sa ti zakruti hlava? no ja mam nizky tlak, ked sa mi znizi viac - prudko vstanem, zle dycham atd. tak dostanem zavrat😉

minnie55
5. jún 2013

Jajaj....z cohokolvek, napr. z prudkeho poklesu krvneho tlaku, z dehydratacie, z prudkeho poklesu cukru..........

puskaruka
5. jún 2013

Mne doktor odporucil, nech si viac vtedy prisolim. A mne to pomaha. Zavraty mam z nahtlych vykyvov pocasia.

bebeka28
5. jún 2013

zalezi od toho kedy tie závraty vznikajú, ci je to pri zmene polohy, nízkom alebo vysokom krvnom tlaku, alebo pri bolestiach hlavy, závraty mozu byt aj z chrbtice.....

matozazzo
5. jún 2013

Zavraty mozu byt aj psychickeho razu - zo strachu, uzkosti. Treba vypozorovat, co ich vyvolava a ked nie je fyzicka pricina (hlava, tlak, srdce, chrbtica,...), treba hladat psychicku pricinu (stres, strach,...)

kokorunecka
5. jún 2013

Mám náhle závrate pravidelne.. Dôvody podľa mojej dr. : príliš nízky krvný tlak, nízka hladina cukru v krvi a nízka hladina cholesterolu v krvi - potvrdené odbermi..

1ingrida1
6. jún 2013

treba zajst aj na orl, moze to byt zo zapalu stredneho ucha, alebo nieco z centrom pre rovnovahu. toto si precitaj http://www.pluska.sk/plus-7-dni/veda/mavate-cas...