Z COHO NASTANU NAHLE ZAVRATY
myslis ze sa ti zakruti hlava? no ja mam nizky tlak, ked sa mi znizi viac - prudko vstanem, zle dycham atd. tak dostanem zavrat😉
Jajaj....z cohokolvek, napr. z prudkeho poklesu krvneho tlaku, z dehydratacie, z prudkeho poklesu cukru..........
Mne doktor odporucil, nech si viac vtedy prisolim. A mne to pomaha. Zavraty mam z nahtlych vykyvov pocasia.
zalezi od toho kedy tie závraty vznikajú, ci je to pri zmene polohy, nízkom alebo vysokom krvnom tlaku, alebo pri bolestiach hlavy, závraty mozu byt aj z chrbtice.....
Zavraty mozu byt aj psychickeho razu - zo strachu, uzkosti. Treba vypozorovat, co ich vyvolava a ked nie je fyzicka pricina (hlava, tlak, srdce, chrbtica,...), treba hladat psychicku pricinu (stres, strach,...)
Mám náhle závrate pravidelne.. Dôvody podľa mojej dr. : príliš nízky krvný tlak, nízka hladina cukru v krvi a nízka hladina cholesterolu v krvi - potvrdené odbermi..
treba zajst aj na orl, moze to byt zo zapalu stredneho ucha, alebo nieco z centrom pre rovnovahu. toto si precitaj http://www.pluska.sk/plus-7-dni/veda/mavate-cas...
Nízky tlak?