Mozno pre niekoho nezmyselna tema,ale velmi ma zaujima,z coho zienky viete dost pribrat.Mam problem,(stitna zlaza v poriadku),ze neviem priberat,ale chcem vyskusat vsetko mozne aj nemozne jest,aby som pribrala aspon pat kg,preto by ma velmi zaujimalo,z akych jedal,maskrt sa da najviac pribrat. 😝
Dakujem. 😵
PS:Nech odpisuju len tie zienky,ktore poradia,nepotrebujem citat,ze mam byt rada,ze som stihla,alebo ze niekto ma opacny problem.Vdaka
ja priberam z peciva, z chleba, zo sladkosti, z kase, co dojedam po mojej dcere, ale hlavne to pecivo ked si dam vecer, tak mam pocit ze rano mam o pol kila viacej... 😀 tak som ho obmedzila, hadam schudnem trochu
Zo vsetkeho....🙂)
Antikoncepcia ;)
Ja som od druheho pirodu schudla na 46 kg. behala som po roznych vysetreniach a vsetko je v poriadku. kazdeho polroka mam pol kila dola. jem uplne vsetko slane sladke masne vyprazane ... a stale a pribrat akosi nemozem a uz mi to leze na nervy. tiez som chcela skusit antiku ale tu uzivat nemozem. doktorka mu predpisala aj. B12 ale byvalo mi znich zle. som rada ze niekto ma ten isty problem lebo kazdy len chce schudnut a nikto pribrat.
Veľa,veľa pečiva,takmer ku všetkému 🙂 A chipsy,mastné jedlá,apod.inak,ak chceš zdravo pribrať,kúp si nejaký ten kokteil čo ľudia užívajú na schudnutie.Vieš,nahrádzajú tým normálne jedlo,určite si o tom niekedy počula.A papaj aj ten kokteil a hneď na to normálne jedlo zaručene priberieš 🙂 Alebo,mi napíš.pa
Najlahsie sa pribera, ked jedavas opakovane viac jedla navecer. Mozu to byt aj bezne veci, ktore nie su zas az tak nezdrave (aby si este z toho neochorela), len su kaloricke: pecivo s maslom a sunkou (alebo lekvarom), plnotucne jogurty s pecivom, prazenica s pecivom, rozne domace kolace. Vhodne je popijat viac plnotucneho mlieka, ak Ti nerobi problemy, alebo piva. Ak chces pribrat, aby si lahsie otehotnela, tak kupovane sladkosti a cipsy neodporucam, obsahuju mnozstvo jedovatych latok, ktore Ti mozu rozhadzat dobre zabehany metabolizmus a zamorit zbytocne zdrave telo 🙂.
Jest v kratsich casovych intervaloch ako dve hodiny... co a kolko je v podstate jedno... je to zaruka, ze tie kila pojdu hore...
Ja ked mam nervy, tak zajedam. Samozrejme najradsej sladkosti a vecer, aj v noci. Ale nejdem mudrovat. Pokial si tip co nepriberie, tak mozes pokojne jest celu noc a nepriberies. Pokial netrpis nechutennstvom, tak potom mas rychly metabolizmus. A ja ti poslem pokojne tych 5 kg 🙂
@tehulka_mk - a kolko mas rokov? mozno nevies pribrat lebo si mlada, ale vekom ked sa ti spomali aj metabolizmus to pojde lahsie. Inak asi je tazko pribrat a pritom nejest blbosti ako chipsy a hranolky. Ja som vzdy najviac pribrala v zahranici, to je moj zaruceny recept 😀
skus polotovary - mrazene pizze a pod., hranolky s tatarskou atd. najlepsie si pis na papier co si zjedla a kolko vyrataj kolko to je dokopy kcal/den. na nete sa daju nast vypocty kolko spotrebujes kcal/den ohladom na vek vysku hmotnost a fyz. namahu, ak prijmes viac ako vydas mohlo by to fungovat 😉 drzim palce nech sa pacis sama sebe 🙂
no takže všade kde sa dá používaj maslo, tatarsku omáčku, šľahačku, peč koláče každý týždeň a zjedz aj pol pekáča, vyprážaj, večer sa vkľude napapkaj dopopuku, veľa sa nehýb, bud kľudná,príjemné priberanie)))
a este doporucujem pridat k strave B-komplex, ten zvysuje chut do jedla a nasledne aj priberanie
ahoj, ja ked som si študovala ako schudnuť na stranke www.chudnutie-ako tak som narazila že sa tam pýtali aj na tvoj problém a M. Veselský im odporučil to čo tým čo chceli schudnuť - pravidelne jesť , vyvážená strava - treba si to tam poriadne naštudovať a určite neradil sa prepchávať, alebo natlačiť sa večer nezdravými ťažakými jedlami.
skús vyprážaný syr a hranolky, veľa pečiva a sladkostí...
Ahoj, ja si myslím to, čo Marika6. Skús sa poradiť s odborníkom na výživu. Určite by som ti neradila, aby si jedla hocičo a veľa, veď sa musíš pozerať aj na svoje zdravie. Tvoj cholesterol sa ti určite nepoďakuje za chipsy, hranolčeky a pod. Verím, že ťa tvoja váha trápi. Ešte ma napadlo, ja keď mám čas, chodiavam do fitka, trénerka spomínala, že má aj ženy, ktoré chodia ku nej cvičiť a potrebujú pribrať. Neviem, aké cvičenia im odporúča, ale mohla by si skúsiť opýtať sa vo fitku.
určite ti je to neprijemne tak ako ked je niekto tlsty ,ale proste niekto sa tak narodi a pokial sa necitiš nejak extremne zle tak by som to neriešila. 😉 Vykašlat sa treba na ludi a trapne poznamky typu či ti nedavaju jest atd. Nech sa každy pozrie na seba. A ja by som ešte skontrolovala žaludok.
z prezierania 😀
Ked som po maturite zacala pit pivo, pribrala som 10kg za 3 mesiace. Zo 43 na 53 a odvtedy vyzeram normalne a nemam problem s vetrom 😉
z chleba
ked nemôžu pribrať deti dávajú im nutrini drinky ktoré obsahujú všetky živiny v množstve ktoré by malo telo prijať za den. Aj starým ludom to dávajú ked už nemôžu dobre jesť aby nechudli. Skús niečo také a popritom sa celý den stravuj ako doteraz. No musím podotknúť že ti troška závidím. Drž sa a priberaj
Ahoj,,no ja priberám z hormonálnych liekov,,kotre beriem na klby tak by som ani jest nemusela a aj tak proberiem,,ale čo sa týka,,jedla myslím že biely chlieb ,,,sladkosti,,,vela bielkovín,,a čo tak antikoncepcia počula som že z niektorých sa dobre priberá,,ale asi skor papat často,, 😉 čo ti príde pod ruku 😀
ahojky tak dosť sa priberá z čipsou,bieleho pečiva....sladené nápoje,a hlavne moc sladkého ...:(:(