Prosím vás z čoho sa tvoria cysty ? Existuje nato nejaké vyšetrenie keď sa mi stále dookola tvoria cysty ? Ďakujem
Ale cysty kde konkretne? Vaječniky? Maternica? Prsia? V tychto pripadoch to väčšinou súvisí z nesprávnou hladinou hormónov
@zemislava na vejcnikoch neustále sa tvoria po čase prasknú a potom sa zas spravia ..vo februári som bola aj na laparoskopii brali mi jednu ..po operácii som mala ďalšie dve veľké praskli a jedna aj dnes bola som na gynek. Lebo mám bolesti ...už mám toho plne zuby ťahá sa to už dlhšie a moja gynek.to nejak nerieši ..dnes som vyžiadala odber krvi na prolaktín tak po sviatkoch mám prísť na odber
@1bambinko1 môj gynekológ to nejak ani nerieši
@macko1007 tam mi len brali krv a zevraj vsetko je ok. pricinu cyst (ja riesim pre zmenu prsniky) a dalsich veci dodnes nikde nezistili, rezignovane uz len navrhli wobenzym. len teda spominali, ze vela cyst v tele je hormonalne podmienenych, tak este mozno skusim doplnky na hormalnu rovnovahu. to uz ale mimo doktorov, ti take veci neradi pocuju, aj ked sami nevedia, kam z konopi a poslu vas domov...
Tvoj gynekológ by ti mal na tieto tvoje otázky zodpovedať