Ahojte chcem sa opýtať je tu nejaký lekár ktorý by mi vedel povedať z coho sa môžu takto samovoľne tvoriť modriny ? Mám 19 na krv som bola pred rokom a vraj bola v poriadku
No vlani mohla byť v poriadku, teraz už nemusí. Toto je na osobnú návštevu lekára. Podľa obrázku krvný rozbor neurobí žiaden lekár.
@tamarabartman mne sa to deje pri antikoncepcii. Tak som zašla na krv. Pred mesiacom a zvýšené pečeňové testy. Čiže mne sa to deje z pečene aj keď je pravda, že nie v takom množstve
Moznosti mas skutocne vela - mozno ti len chyba zelezo, mozno mas horsiu zrazanlivost krvi, mozno je to prvy priznak leukemie... za rok sa vie vela zmenit, chod k lekarovi na vysetrenie.
Inak teraz bola kolegyňa 3 týždne v nemocnici s popraskanymi cievami z kovidu. Ale ona bola celá fialová od hlavy po päty. Vraj je teraz subvariant, ktorý toto spôsobuje, ale zrejme to nebude tvoj pripad .
Lekár, čím skôr
tiez beriem antikoncepciu, ale podla mna to nema s tymto nejaku suvislost, mne bolo povedane, ze sa mi len proste lahko robia modriny. ja neviem, je to taky velky problem?
@senan tak premňa Ano keďže vyzerám ako dobitá
Neteri diagnostikovali leukémiu s týmito príznakmi - modriny.
@tamarabartman treba ist znova na krv a urgentne