Zdrravim vas.. Manzela uz vyse týždňa pali a štípe koza akoby sa spálil na slnku ale neopaloval sa nikde ani sa nevystavoval slnku.. Predcasom som zmeinila avivaz tak neviem ci to z toho.. Zo začiatku to mal na nohach z vonkajšej strany tam mu to prestalo teraz zas na chrbte.. Neviete z coho by to mohlo byt?.. Vraj to nieje nejak silné ale take nepríjemné skor..
Ja som raz mala niečo takéto, nezistilo sa z čoho, začínalo to od nôh a postupne prechádzalo až ku krku, to pálenie bolo hrozné, skončila som pri kožnej lekárke a predpísala mi vtedy Aerius a keď som začala užívať tak postupne to ustupovalo až zmizlo. Len tento liek je len na predpis. Ak to nie je až také akútne možno by som skúsila niečo dostupné bez predpisu od alergie, v lekárni poradia ak poviete príznaky, aby sa to ukľudnilo a ustúpilo. Držím palce !
Určite je to zmenou aviváže, sprcháča, alebo nejakej kozmetiky. Skúste porozmýšľať, čo všetko ste vymenili a vráťte sa k overenej kozmetike. Prípadne nech sa skúsi manžel večer po sprche natierať telovým mliekom.