Ahojte je tu niekto taký kto mi vie povedať, alebo poradiť že z čoho by mi zhustli vlasy? Ci su nato nejaké pripravky ale že naozaj pomohli? Ja som skúsila dosť veci, od tabletiek po vodičky a nič. Ešte ma napadlo aké maté skúsenosti s milvou šamponmi?
milva sampon ma len dobre platenu reklamu .staraj sa o tie vlasy co mas nech su zdrave .. dobry strih vie tiez urobit svoje .. pestra strava malo stresu co najmenej chemie ...
Bloomhair gumené medvediky ... moje vlasy sú mega husté a dlhé
@diaalex čo to je ?
sú to vitamíny na vlasy 🙂 majú tvar gumených medvedíkov, chutia super a posilňujú vlasy 🙂 mne narástli a sú aj hustejšie (začali mi rásť také malé vlasy, ktoré aj vidno)
@diaalex a to sa da kupiť v lekárni alebo kde si to mozem kupiť ?? nepošleš mi to ako to vyzerá myslím fotku dakujem.
Ahoj ja používam cca rok Milvu striedam asi 3druhy ich šampónov dookola umývam každý 2den...vlasy mám nenormalne husté po pás a nepadajú mi,plus Zinková kúra 🙂
@ivanka12311 ale mala si stále husté vlasy či ? ktoré sampony od milvy máš?? a tieto vitamíny ako dlho berieš? ako sa dlho mozu brat?
@ivanka12311 ja potrebujem hustotu dať dokopy o dlžku mi neide...
@diaalex z toho ti isto viac vlasov nenarastie. Ak mas raz milion vlasovych korienkov/cibuliek tak nikdy ich nebude viac. Nikdy. Mozes zlepsit kvalitu vlasov ale hustotu neovplyvnis
@petulda333 zaujímavé, že doteraz som nemala vlasy na boku a teraz mám už 10cm... prosím ťa, keď si to nevyskúšala nepíš tu o tom... ja píšem svoju reálnu skúsenosť
@diaalex nemusim skusat. Staci rozum. Mozno si tam tie cibulky mala, len ti nerastli vlasy. Ale len tak z nejakeho produktu ti zrazu tie cibulky nevzniknu
@diaalex dakujem aj z tej stranky mozem objednat?
áno, ja z tej stránky objednávam 🙂 no teraz bohužiaľ som podala len predobjednávku a akonáhle doskladnia, tak mi pošlú 🙂 alebo môžeš skúsiť ešte aj plačkovej verziu, tá má o 3 druhy vitamínov viac, ale inak to isté 🙂
Dobrý deň, som študentka marketingu a pre moju diplomovú prácu potrebujem vytvoriť dotazník týkajúci sa vybranej témy, ktorou sú sociálne médiá a poskytovanie spätnej väzby zo strany podniku a jeho zákazníkov. Pre moju prácu som si vybrala spoločnosť Bloom Hair, a preto sa aj dotazník týka jej zákazníčok a žien, ktoré spoločnosť poznajú. Prosím, ak si nájdete pár minút, budem rada, ak dotazník vyplníte. Odpovede sú anonymné a budú slúžiť len pre moju diplomovku 😊
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScV9D2...
Za každé vyplnenie ďakujem!
Ak si mala husté a teraz zredli, pričiň môže byť viuac: hormóny, štítna žľaza atď......hladaj príčinu. Áno, hustota, je daná geneticky....
Hustota vlasov je daná geneticky. Keď máš malo vlasových cibuliek tak máš aj malo vlasov a mize si dávať na hlavu čo len chceš
Skôr treba zainvestovať do dobrej kaderníčky, ktorá ti spraví dobrý strih ktorý ti opticky zhusti vlasy