Dobrý deň prosím vás mali ste niekedy takýto štípanec, z čoho to môže byť ?
Prvý týždeň tmavočervené na prvej fotke a teraz po týždni mi to začalo od stredu blednut do žlta na ďalších fotkách . Nesvrbi to . Neviem čo ma postipalo ani kliešťa som si nevytahovala. Ďakujem vám
nie som odbornik, no osobne tam nevidim miesto po vpichu, nemohla by to byt borelioza ?
moze to byt od hociakeho hmyhu hoci aj komar ale bol infikovany, popr. mas prave nizsiu imunitu... a tak sa ti ranka zapalila. moj syn mava take flaky pravidelne po stipancoch dostava atb kedze ich mava vacsie ak to po tyzdni nebledne treba zbehnut k dr nech sa na to pozrie popr. ak uzna za vhodne predpise sirokospektralne atb
@alenaa209 nechcem ta strasit, ale mala som nieco podobne....kedze to nesvrbelo, tak som tomu nevenovala az taku pozornost....a ked sa mi zdalo, ze to nemizne, tak som si to zacala "rypat"...nakoniec som vybrala nieco ako obal a po googleni na nete sa mi najviac hodilo, ze ma ustipol pavuk, ktory tam zaroven "vlozil" zarodok. Ja viem, hnusne....no uz by som necakala a isla si to dat vybrat alebo aspon pozriet ku koznemu
Mne ked ustipne ovad mam presne to iste
@alenaa209 priznam sa neviem presne, ale vzdy ma ine kedze je to niekolkokrat do roka nedostava tie iste, a ano ked ho stiplo do ramena dostal aj kortikoidovu injekciu lebo zacal opuchat v hrdle to sme skoncili aj na pohotovosti ☹ drzim palceky nech je to ok. toto na boreliozu nevyzerala ta ma 2-3 kruhy inej farby nie 1 a hnisavy
Nie je fľak ako fľak. Nemusí to byť nič vážne ale naozaj to nevyzerá pekne. Zvážila by som návštevu lekára