Nevie mi niekto poradiť z čoho mám na kozi toto? Ku kožnej sa nedostanem tak skoro. Nestiplo ma nic
@elizabet173 ďakujem za názor, jasne svrbí to dosť, vôbec netuším z čoho to je, no nič také som nejedla, alergie som nikdy nemala 🤔
holila si sa? depilácia? ale kludne to môže byť reakcia na telové mlieko....
Telové mlieko, aviváž, nový sveter, reakcia na chlad... možností je veľa. Ale s najväčšou pravdepodobnosťou je to alergická reakcia (nemusíš byť alergická, ale telo mohlo jednorazovo na niečo zareagovať). Ak máš fenistil gél, tak si to natri.
@atomiclena vyzera to ako zihlavka. Pokial by sa to zhorsovalo po celom tele alebo na usta,krk,chod na pohotovost. Pichnu ti injekciu,takisto obvodna ti pichne injekciu a predpise lieky. Ja som to mala az tak,ze som nemohla dychat a tiez z nicoho nic. Dodnes neviem na co som takto zareagovala.
@elizabet173 to mi pripomenulo, že niekedy kombinácia alergénov môže vyvolať alergickú reakciu aj u nealergika - napr. kombínácia orechov a citrusov.
Veru išla by som hneď na kožné, len mam doma 2 týždňové bábätko a beham s nim po lekároch
@atomiclena daj si zodac a uvidíš ak to zmizne je to alergia. Ale brat min 10 dní...
smer alergologia a imunologia, kozna ti nezistí nic. Je to pravdepodobne alergia a mozno histaminova intolerancia (alebo ako sa to volá)
@atomiclena hit
@atomiclena Súhlasím so všetkým, čo vyššie kočky napísali. Môže to byť alergická reakcia na čokoľvek (jedlo, lieky, telové mlieko, nové oblečenie - hlavne, ak nebolo opraté, čiže nejaká chémia, prací prostriedok atď.). Ale keďže si neskôr dopísala, že máš 2 týždňové bábätko a beháš s ním po lekároch, tak zo psychosomatického hľadiska to môže byť aj reakcia tela na stres a úzkosť.
Ďakujem, pozisťujem teda z čoho to je🙂