Z čoho maá môže bolieť pravý bok?

22. apr 2024

Dobrý deň . Večer ako som si išla ľahnúť cítila som že ma bolí pravý bok že som nemohla ani na tej strane ležať nič. Dnes ráno som sa ledva postavila z postele a teraz v príbehu dňa sa ledva zohnem , sadnem. Bolí ma to skôr na boku a ide to do krížov . Z čoho to môže byť ? Čítala som že obličky ale nemám žiadne ťažkosti a močením. Ďakujem za odpovede

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lukbe
22. apr 2024

Pravý bok pod rebrom je žlčník, ale treba vylúčiť aj slepé črevo.

autor
22. apr 2024

@lukbe neboli má pod rebrom ale v okolí pásu a krížov

veselo_neveselo
22. apr 2024

Nemas len svalovicu, alebo natiahnute? Nedvihala si nieco, nerobila v zahrade? To bude skor, ako ine hrozne nemoci 🙂

viestta
22. apr 2024

mozes mat aj zaseknuty nerv, ked nevis fungovat, chod k lekarovi

viestta
22. apr 2024

@joe_mamma tentoraz to nie je lepra? Dnes ti nejak ide

autor
22. apr 2024

@veselo_neveselo no včera sme presúvali drevo ale z toho by to bolo ? No uvidím či sa mi to bude zhoršovať alebo nie

autor
22. apr 2024

@viestta nepotrebujem vaše komentáre keď sa neviete normálne vyjadrovať

lakebabe
22. apr 2024

Mohla si si čosi seknut pri tom dreve nerv alebo čosi zbehni k lekárovi radšej nech ti to pozrie

viestta
22. apr 2024

Ten komentar k joe_mamma nebol sice k teme, ale pani (hadam) pochopila kam mierim.
K tvojmu problemu som sa vyjadrila slusne a k veci

tianna
22. apr 2024

Kľudne chrbtica.. riešim ľavý, už pol roka 🙄

anka4434
22. apr 2024

Ja som mala tyzden presne to iste a stale ma to drzi len uz slabsie bola som na vysetreni a na sone nic ze to moze byt chrbat alebo sval natiahnuty a presne toto mam prve 4 dni bolelo a ked som nahodou prudsie sa pohla tak az ma krize z bruchom zacali boliet.. to prejde

lulu2014
22. apr 2024

Cca pred mesiacom. Mna to drzalo cca 2t. Neviem dodnes co to bolo. Az mi dych vyrazalo alebo otocit sa posunut sadnut aj vodorovne sa otocit vsetko bolo 🥺😖