Ahojte,
Mam časté bolesti dolných končatín hlavne teda stehna a kolená, bolest cítim v kostiach, alebo niekde pri kosti, skôr z predu. Bolest je nezávislá od pohybu a ani na pohyb nereaguje.
Boli to dosť pred spánkom, a niekedy od bolesti neviem zaspať. Pomôže vtedy ibalgin. Raz som to obvodnej spomenula, teda pred 3 mesiacmi, len kyvla rukou a ďalej k tomu nič. Avšak mňa to stále trápi a zhoršuje sa to.
Co by to mohlo byt ? Som aj dosť unavená a kašeľ a nádcha prichádza pravidelne každý týždeň.
Bojim sa ze ma obvodná znova odbije. Totiž ak má pacient problém, ona ma tiež a nerieši to.
Môžeš mať zvýšenú hladinu kyseliny močovej v krvi, chronický zápal ... skús Protizápalovú stravu, nasaď Magnézium, rybí olej, probiotiká ...
Stehna vpredu?
@zabka79 mám taký pocit, že v kostiach a skôr sa to tiahne dopredu. A aj kolená ma riadne bolia, vo vnútri kĺbu. Keby to bola zadná strana, skôr sa dá povedať, že by sa tiahlo niečo od chrbtice, lenže to nemám a chrbát má tiež v poriadku bez bolesti. Preto je mi to také divné. Kvalitné vitamíny užívam vyše mesiaca a zatiaľ to nepomohlo.
Nie su to bedrove klby? Mna bolia aj v noci
@zabka79 práveže ani jedno bedro ma nebolí. Píšem kolena a potom stehenné kosti. Preto mi je to také divné.
Však sa nenechaj odbiť a vypytaj si výmenný lístok k ortopédovi