Yves Rocher pleťová voda

17alexis
22. máj 2015

Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto kozmetikou? Dnes som si kúpila čistiaci gél taký klasický na umývanie a pleťovú vodu, ktorá ale má gélovú konzistenciu. Tak mi napadlo, či sa pomýlili v preklade alebo to naozaj spĺňa účel pleťovej vody. A celkovo by ma zaujímalo, či ste s touto kozmetikou spokojné. Ja mám radu na problematickú pleť, tú modrú. Ďakujem za odpovede.

nezabudka1410
22. máj 2015

@17alexis Ano, mám skúsenosť s Y.R. Odporučila mi ju kozmetička, mala som mastnú pleť. Bola som veľmi spokojná.
Ja som dostala nedávno ako darček v drogérii MICELARNU VODU a tiež to má gelovú konzistenciu. A som veľmi spokojná. Je to Loreal.

17alexis
autor
22. máj 2015

@nezabudka1410 Ďakujem pekne za info. Z tej pleťovej vody som trochu prekvapená, lebo keď si dočisťujem inou vodou tvár, tak tampóniky sú špinavé, je tam vidieť tú mastnotu a pri čistení tou gélovou bol tampón čistý, tak mi aj napadlo, či to má nejakú čistiacu schopnosť.

nezabudka1410
22. máj 2015

@17alexis Mne sa zdá, že ten gél mi čistí nečistotylepšie. Ale možno je to od typu pleti. Už mám suchú. Mám už po 40. 🙂

anitra11
23. máj 2015

mne tá kozmetika vyhovuje úplne super, či už krémy na pleť, make-upy, alebo vône - samozrejme nie všetko, ale dosť mám odskúšané za tých niekoľko rokov ... minule mi kozmetička merala vlhkosť pleti a hneď sa pýtala, že čo používam, lebo vlhkosť úplne super (a to už mám tiež vyšší vek - nad 35r., takže sa treba o pleť starať ... 🙂 )

googlinqa
23. máj 2015

Mam make up matujuci a pletovu masku na mastnu plet, som spokojna