Xonvea a šoférovanie

cheese
8. okt 2024

Ahojte, prosím Vás máte niekto skúsenosti s xonveou a šoférovaním? Lekár ma neupozornil, žeby sa nemalo, iba z letáku som sa dočítala. Najhoršie, že sa nemám inak ako autom dostať do práce. Tak či mu volať, nech ma rovno aj vypíše, alebo sa to dá zvládať.🙈🤷

len_nig
8. okt 2024

Ja som šoférovala úplne normálne.

sashka22
8. okt 2024

@cheese tiež som šoférovala, keby neprečítam v letáku ani neviem, bola som jedine viac unavená a radšej by som spala ako sa niekde drbkala autom.

thirstymonk
8. okt 2024

@cheese Moja je po tom uplne v prdeli, najmä keď si da večer tabletu zazračnu, jednak jej to nič nepomože a do dvanastej (vstava okolo pol osmej), je aj tak jak matoha. Tebe to pomaha?

sashka22
8. okt 2024

@thirstymonk pre mňa to bol hotový zázrak po 25x denne tyčkovať a mimo toho má nonstop naťahovalo, infúzie boli tak na prežitie 2-3 dní a dostanie aspoň niečoho do seba, lebo inak ani piť, ani jesť, len ležať a grcat. Horšie bolo vysadiť ich, podarilo sa mi to asi až na 4ty krát, aj keď som trochu opäť grcala, už som si tu tbl nechcela dávať. A teraz som v 7.mes a zatiaľ bez nevoľnosti a bez užívania tbl.
@thirstymonk

thirstymonk
8. okt 2024

@sashka22 Fu, tak to maš super, že ti to pomohlo. Moja už dva mesiace leži a preživa... zatiaľ.

cheese
autor
9. okt 2024

@thirstymonk ja ešte neviem, včera mi to len predpísal, dnes musím do práce a radšej budem testovať keď nemusím ísť nikam. Dúfam že to bude pomáhať, lebo pri poslednom som tiež skončila na infúziách, ani vodu som neudržala 🙈. Len teda toho auta sa bojím, som relatívne nový vodič a teda nemám ešte také reflexy a schopnosti, aby som si aj oťapená verila.....