Žienky poprosím Vaše skúsenosti. Pozerala som najskôr Wobenzym reakcie sú rôzne od tých najlepších po najhoršie a pri cene mi tiež zatočila hlava . Profizym by malo byt nieco podobné najšla som recenzie typu že dokonca lepšie. Chcela by som uživať niečo po operáci aby som predišla infekciám, zápalu a samozrejme ide mi aj o čo najrýchlejšie zotavenie. Bola by som rada keby ste mi napísali Vaše skúsenosti poprípade ak máte dobrú skúsenosť s niečim úplne iným ak mi poradíte budem vďačná 🙂 Ďakujem
@88patka88 ja uzivam teraz od firmy Now- Super enzymes. Je dobry. Ale silnejsi je Digest Ultimate tiez od Now. Aj firma Swanson ma dobre enzymy. Hlavne treba si vsimat zlozenie. Ja uzivam enzymy s jedlom kvoli traveniu. Ale na zistenie treba brat rano na lacno. Ja si objednavam zo stranky biocare.sk. ale najdes enzymy aj na evitaminy.sk. 🙂
Nie zistenie- ale cistenie 😀
Malaliba by ti mela napsat, že Profizym je zakázaný doplněk stravy v Čechách , tak ho firma umístila na Slovensku, tam mu možná někdo bude věřit a Wobenzym je 25 let na trhu je to lék- to znamená prověřený, vyzkoušený, fungující a kontrolovaný a s lékařskými důkazy a porovnává jej s doplňky stravy, které mají prověřeno pouze to, že nikdo neumřel ihned po požití a nic se nekontroluje a všechna tvrzení o léčebných schopnostech je prokazatelná lež .
A užívat doplněk stravy k léčbě komplikací je velmi nerozumné. Doporučuji vždy léky.
Ja užívam wobenzyn od 2013, po masívnej embolii pľúc, mám aj sklerozu multiplex. Ako užívam, môj stav sa odvtedy rapídne zlepšil.... v 2014 som mala ťažkú gynekol.operáciu, lekári ma brali ako vážný rizikový prípad...ja som však na ich prekvapenie už na druhý den bez komplikácií chodila, tiež operácia karpálneho tunela bola bez komplikácií a bez bolesti....ako užívam wobenzyn nemala som žiadnu virozu...ani nádchu.... ja na wobenzyn nedám dopustiť
No prvé 2 týždne som brala 3x denne po 10 tbl. teraz len 3x po 3 tbl.
Čo sa týka SM, tak doporučujem....aj moja kamoška začala s užívaním na moje odporučenie a veru aj ona sa má oveľa lepšie...za pol roka tiež viditeľne pookrela, aj chôdzu už má rezkejšiu...a tiež ho už nedá za nič...
@janulkag veľmi pekne ďakujem za odpoveď, chcela som sa uistiť hlavne v dávkovaní, pretože zo začiatku mi tiež odporučili dosť vysoké dávky a teraz po cca 5 týždňoch užívania mi lekárka odporučila už znížiť dávku na cca 10 tabliet denne a ako vidím, aj u teba to sedí. Ešte raz vďaka.
Zastaraly slaby predrazeny liek...ja neviem preco ho este ludom tlacia