Ahojte, mate prosím realne skusenosti s wobenzymom? Doteraz som mu neverila, lebo podla mna neexistuje takyto vseliek,ako sa to propaguje. Ale kedze som nonstop chorá (hrdlo,bolest hlavy) a skusam naozaj vselico prirodne, len nic nezabera, tak mi ho nezavisle od seba uz viac ludi odporucalo. Je brutalne drahy, nerada by som platila tolke peniaze,ak by to nezabralo :( Dakujem vam
V lekarni poradia aj silnejsie preparaty. Wobenzym je slaby.mna na to upozornila lekarnicka a ukazovala.zlozenia. Skor by som.riesila mozno cinsku medicinu lebo vacsinou problemy suvisia aj s niecim inym s organom, ktory sa.mozno nehlasi ale je na pricine a pod.
Aj ja mám pozitivnu skúsenosť, zmizla cysta, pomohol pri bolesti kĺbov. Stačilo užívať ho cca 2 týždne asi 3×3. Liečba vyšla teda do 25€. Určite to stálo za to a u mňa aj nabudúce. Sú to enzýmy, pomáhajú pri zápaloch a na mnohých úrovniach v tele (keďže sú to enzymy) ... preto majú ten široký rozptyl účinkov: )
Wobenzym mozem len odporucat...staci brat 3-5tbl 3xdenne pred jedlom..
@katrin21 koočky poprosím Vás som cca už mesiac po operacíí prínos. dutín a kedže to je moja druhý operácia po dvoch rokoch na tom istom mieste tento krát sa mi to akosi hooršie hojí stale mi to opuchá a tým pádom aj zapaluje...na kontrole že len to chce čas a kedže mám zápalové hodnoty z krvi v norme hovora mi že to je stále pooperačný stav ...myslíte si že aj keď som mesiac po operacii pomohol by Wobnezym ? nie je už neskoro začať ? dík
nemal žiadne účinky, ani nepomohol ani neuškodil. Mám doma otvorené balenie ešt asi 500 ks tak rozmýšlam, čo s tým
ale kamarátkina kolegyňa chytila naň takú alergické reakciu ..... že nikdy viac
Ja som ho konkrétne neužíala, ale minulý rok môj manžel mal odtrhnutý biceps a teda ho užíval. Krásne sa mu to zahojilo, nebol ani na operácii a neostala mu ani veľká hrča na ruke. Takže ja si myslím, že mu pomohol.
Pomôcť, na určité veci pomôže, ale zničí parádne žalúdok. Užívajú sa vysoké dávky, aj 30 tbl./denne, dlhodobo, aby mali účinok.
Prečítajte si zloženie W. a potom uvidíte, začo sa bežne vyhadzujú stovky eur.
Sú to iba enzýmy, ktoré sú obsiahnuté v ovocí (papaja, ananás ...) a farbivá. Za 25 eur sa ešte s W. nikto nevyliečil, nakoľko sú potrebné vysoké dávky, ktoré sa postupne znižujú. Takže, ak chce niekto dosiahnuť aj účinok, môže si kúpiť rovno 800 tbl. balenie.
Nežiadúce účinky má, ako každý liek, napr. tráviace problémy, kožné reakcie...., u niekoho sa prejavia, u iného nie.
Ďakujem Vám všetkým za odpovede 🙂
@alobalka Tie žalúdočné problémy sú 100% pravda.
Ja som brala Wobenzym pred 3 rokmi, odvtedy mám problémy, žalúdok mi vôbec netrávi, tak ako by mal. Sú to v podstate len tráviace enzýmy, ako tu už aj písali.
Užívala som ho vyše 8 mesiacov, na imunitu pomohol, ale odvtedy mám iné problémy, čo mám vďaka Wobenzymu.
Užíva sa polhodinu pred jedlom, alebo 2 hodiny po jedle a vysoké dávky.
Dnes by som riešila problémy inak, ale vtedy som si nedala povedať.
Moj nazor je,ze je to len farmaceutický marketing.Vlastna skusenost.Brala som ho 3 mesiace 800 tabl.balenie,z dovodu zlomeniny nohy.Nezbadala som ziadny ucinok urychlenia hojenia.Kym sa to zrastlo(zlomena priehlavkova kosť)trvalo 10 tyzdnov a aj ked je od urazu uz 7 mesiacov,boli to stale pri zmene pocasia a,nevhodnej obuvi alebo zlom pohybe.Tolko môj nazor.
https://invivomagazin.sk/wobenzym-bezpecny-a uc...
Krásny článok o Wobenzyme. Mne Wobenzym takmer komplet zablokoval tvorbu vlastných tráviacich enzýmov, takže ten zničený žalúdok u
@fkata môže byť. Pri chorobe je 5 ks Wobenzymu nič, majú napísané aj odporučené dávkovanie.
@katrin21
Dosť drahý špás, aby si niekto zničil žalúdok.
@martinkanr74 Asi to záleží od človeka k človeku. Môjmu manželovi pomohol, a myslím si, že Wobenzym je skôr na svalové ťažkosti ako na kosti. Môže tam mať nejaký účinok, to sa nevylučuje. Na zlomeniny je skôr dobré Mumio. Mama mala tiež trieštivú zlomeniu lakťa, a krásne sa je to zahojilo po jeho používaní.
@tanika ale moze byt to, ze ked ich braka 8mes
.30ks denne a potom zo dn na den vysadila, tak si tak sokovala zaludok, ze jej zblbol.. ja by som vysadzala asi take vysoke davky postupne..
Ono ponaha to traveniu..zaludok/ pankreas mal pomoc, ktoru zrazu odsekla a on to neutiahol.. mozno by pomohlo vrstit sa k mensej davke a tu postupne vysadit..
@pauli_cka Ja na Wobenzym nemôžem povedať nič zlé. Mala som cysty na vaječníkoch, zápaly a Wobenzym mi veľmi pomohol. Odporúčam všetkými desiatimi 😉