Wobenzym - reálne skúsenosti

pauli_cka
28. mar 2018

Ahojte, mate prosím realne skusenosti s wobenzymom? Doteraz som mu neverila, lebo podla mna neexistuje takyto vseliek,ako sa to propaguje. Ale kedze som nonstop chorá (hrdlo,bolest hlavy) a skusam naozaj vselico prirodne, len nic nezabera, tak mi ho nezavisle od seba uz viac ludi odporucalo. Je brutalne drahy, nerada by som platila tolke peniaze,ak by to nezabralo :( Dakujem vam

lenkaaa25
29. mar 2018

@pauli_cka Ja na Wobenzym nemôžem povedať nič zlé. Mala som cysty na vaječníkoch, zápaly a Wobenzym mi veľmi pomohol. Odporúčam všetkými desiatimi 😉

bevab
29. mar 2018

@lenkaaa25 kolko tabliet ste brala denne?

bibistec
29. mar 2018

V lekarni poradia aj silnejsie preparaty. Wobenzym je slaby.mna na to upozornila lekarnicka a ukazovala.zlozenia. Skor by som.riesila mozno cinsku medicinu lebo vacsinou problemy suvisia aj s niecim inym s organom, ktory sa.mozno nehlasi ale je na pricine a pod.

lenkaaa25
29. mar 2018

@bevab Myslím, že 5ráno a 5večer 😉

alobalka
29. mar 2018

Aj ja mám pozitivnu skúsenosť, zmizla cysta, pomohol pri bolesti kĺbov. Stačilo užívať ho cca 2 týždne asi 3×3. Liečba vyšla teda do 25€. Určite to stálo za to a u mňa aj nabudúce. Sú to enzýmy, pomáhajú pri zápaloch a na mnohých úrovniach v tele (keďže sú to enzymy) ... preto majú ten široký rozptyl účinkov: )

katrin21
29. mar 2018

Wobenzym mozem len odporucat...staci brat 3-5tbl 3xdenne pred jedlom..

tanika
29. mar 2018

@katrin21 koočky poprosím Vás som cca už mesiac po operacíí prínos. dutín a kedže to je moja druhý operácia po dvoch rokoch na tom istom mieste tento krát sa mi to akosi hooršie hojí stale mi to opuchá a tým pádom aj zapaluje...na kontrole že len to chce čas a kedže mám zápalové hodnoty z krvi v norme hovora mi že to je stále pooperačný stav ...myslíte si že aj keď som mesiac po operacii pomohol by Wobnezym ? nie je už neskoro začať ? dík

kvetinka75
29. mar 2018

nemal žiadne účinky, ani nepomohol ani neuškodil. Mám doma otvorené balenie ešt asi 500 ks tak rozmýšlam, čo s tým

kvetinka75
29. mar 2018

ale kamarátkina kolegyňa chytila naň takú alergické reakciu ..... že nikdy viac

bibistec
29. mar 2018

@tanika skor vyplachy dutin kanvickou rhino horn

tanika
29. mar 2018

@bibistec juj to robím , ale ja to mám operované čuch. dutiny a rozširovanú frontalnu dutinu takže si myslím že sa to tam asi ťažko dostane....som zufalá

alobalka
29. mar 2018

@tanika podľa mňa nie je neskoro: )

janci05
29. mar 2018

Ja som ho konkrétne neužíala, ale minulý rok môj manžel mal odtrhnutý biceps a teda ho užíval. Krásne sa mu to zahojilo, nebol ani na operácii a neostala mu ani veľká hrča na ruke. Takže ja si myslím, že mu pomohol.

katrin21
29. mar 2018

@tanika ano..vzdy to ma vyznam..urcite. idealne ak ti daju aj ATB tak spolu s nimi vzdy brat..lepsie ucinkuju

bibistec
29. mar 2018

@tanika no a su aj nosove sprchy to este iny system ja som si takto pomohla a vyhla som sa operacii, a pokial viem praveze to odporucaju po operaciach. Drzim palce

tanika
29. mar 2018

@bibistec skúsim zohnať ja mám len konvicku a ťa sa mi zdá nič moc na môj problém lebo ja nemám ucpany nos ale hore tie dutiny medzi očami to mi tam puchne ....,

tanika
29. mar 2018

@katrin21 no práve ja dom si myslela že mi dajú aj antibiotiká ,ale oni že nie je dôvod nakoľko že vraj zo nie je bakteriálne a nemám ani horúčky sní zápal z krvi sa nepotvrdil .... no ale nám obavu či som ich nemala mat možný by sa to lepšie hojilo !!!!

fkata
29. mar 2018

Pomôcť, na určité veci pomôže, ale zničí parádne žalúdok. Užívajú sa vysoké dávky, aj 30 tbl./denne, dlhodobo, aby mali účinok.

sandral
29. mar 2018

Prečítajte si zloženie W. a potom uvidíte, začo sa bežne vyhadzujú stovky eur.
Sú to iba enzýmy, ktoré sú obsiahnuté v ovocí (papaja, ananás ...) a farbivá. Za 25 eur sa ešte s W. nikto nevyliečil, nakoľko sú potrebné vysoké dávky, ktoré sa postupne znižujú. Takže, ak chce niekto dosiahnuť aj účinok, môže si kúpiť rovno 800 tbl. balenie.
Nežiadúce účinky má, ako každý liek, napr. tráviace problémy, kožné reakcie...., u niekoho sa prejavia, u iného nie.

pauli_cka
autor
29. mar 2018

Ďakujem Vám všetkým za odpovede 🙂

bibistec
29. mar 2018

@tanika inac presne tie dutiny viem tam sa nijak raz neda dostat. Minule nam detska lekarka vysvetlovala ako tam dostat kvapky. Brutal ale funguje. Dole hlavou v takom akoby kotrmelci ze vrch hlavy je na podlozke a tak kvapnut. Nezatecu do hrdla a tak. To len taka perlicka

alobalka
29. mar 2018

@fkata wobenzym je odolny žalúdočnej stave a rozpúšťa sa až v tenkom čreve. Pre účinnosť ho treba brať nalacno a proti tazobe žalúdka zapit plným pohárom vody. ..

alobalka
29. mar 2018

@sandral mne viac krát pomohol pri užívaní aj v dĺžke 2 týždne🙂 závisí od indikacie. ..

andrbeata
29. mar 2018

@alobalka Tie žalúdočné problémy sú 100% pravda.
Ja som brala Wobenzym pred 3 rokmi, odvtedy mám problémy, žalúdok mi vôbec netrávi, tak ako by mal. Sú to v podstate len tráviace enzýmy, ako tu už aj písali.
Užívala som ho vyše 8 mesiacov, na imunitu pomohol, ale odvtedy mám iné problémy, čo mám vďaka Wobenzymu.
Užíva sa polhodinu pred jedlom, alebo 2 hodiny po jedle a vysoké dávky.
Dnes by som riešila problémy inak, ale vtedy som si nedala povedať.

katrin21
29. mar 2018

@fkata traviace enzymy ti tazko znicia zaludok..naopak..ja som ichvuzivala ked som.mala problemy so zaludkom..
Ale nie 10 naraz.staci tych 5ks

martinkanr74
29. mar 2018

Moj nazor je,ze je to len farmaceutický marketing.Vlastna skusenost.Brala som ho 3 mesiace 800 tabl.balenie,z dovodu zlomeniny nohy.Nezbadala som ziadny ucinok urychlenia hojenia.Kym sa to zrastlo(zlomena priehlavkova kosť)trvalo 10 tyzdnov a aj ked je od urazu uz 7 mesiacov,boli to stale pri zmene pocasia a,nevhodnej obuvi alebo zlom pohybe.Tolko môj nazor.

andrbeata
29. mar 2018

https://invivomagazin.sk/wobenzym-bezpecny-a uc...
Krásny článok o Wobenzyme. Mne Wobenzym takmer komplet zablokoval tvorbu vlastných tráviacich enzýmov, takže ten zničený žalúdok u
@fkata môže byť. Pri chorobe je 5 ks Wobenzymu nič, majú napísané aj odporučené dávkovanie.
@katrin21
Dosť drahý špás, aby si niekto zničil žalúdok.

janci05
29. mar 2018

@martinkanr74 Asi to záleží od človeka k človeku. Môjmu manželovi pomohol, a myslím si, že Wobenzym je skôr na svalové ťažkosti ako na kosti. Môže tam mať nejaký účinok, to sa nevylučuje. Na zlomeniny je skôr dobré Mumio. Mama mala tiež trieštivú zlomeniu lakťa, a krásne sa je to zahojilo po jeho používaní.

tanika
29. mar 2018

@katrin21 Karinsúhlasím absolútna blbosť aby tráviace enzýmy zničili žalúdok😀určite nie

katrin21
29. mar 2018

@tanika ale moze byt to, ze ked ich braka 8mes
.30ks denne a potom zo dn na den vysadila, tak si tak sokovala zaludok, ze jej zblbol.. ja by som vysadzala asi take vysoke davky postupne..
Ono ponaha to traveniu..zaludok/ pankreas mal pomoc, ktoru zrazu odsekla a on to neutiahol.. mozno by pomohlo vrstit sa k mensej davke a tu postupne vysadit..