Wobenzym na imunitu - skúsenosti

steffi50
12. dec 2018

Ahojte, mate niekto skusenosti s wobenzymom, ako dopnenie vitaminov a na posilnenie imunity

mogaa
12. dec 2018

Ja mám🙂🙂🙂Podľa mna zbytočne vyhodené peniaze - aby to malo účinok treba to brať dlhodobo min. 3-4mesiace(teda na imunitu- to je info z lekárne)a v dávke min.3x3tbl denne na lačno...Ja som to brala po vytrhnutí zubu lebo som tam mala aj zápal, no C vit.mi urbil oveľa väčšiu službu.....Vybrala som 200tabletkové balenie3x po 10tbl, zápal tam stále bol, potom mi to začalo robiť črevné ťažkosti...tak som miesto toho brala vit.C a prešlo mi to o pár dní. Sú to enzýmy musíš to brať na lačno a ak máš civtlivejší žalúdok tak sa to prejaví hnačkami.

ester177
12. dec 2018

@steffi50 Ja mám naopak, dobrú skúsenosť. Ja som bývala stále chorá, a odkedy ho beriem, tak sa lepšie cítim. Preliečil mi chronický zápal dutín, a cítim lepšie prekrvenie nôh aj rúk, nemávam ich takè studené. Mna nohy predtým tak bolievali, ze som musela nosit kompresné pancuchy. Teraz ich nepotrebujem. Odkedy ho beriem, nebolela ma hlava.
Ja by som riedku stolicu uvítala, pretoze mávam zápchy, ale u mna to nema ziadny vplyv na stolicu. Kazdopadne je dobrý, ale oplatí sa len pri balení 800tabliet objednaných cez net. Ja som 1.mesiac brala 3x7 tabliet, teraz mám 2.balenie, a dávam si bud 3x5, alebo 2x8. Zily v nohach sa zlepsili po cca 2-3 tyzdnoch, takze po tyzdni nemusi byt vidiet este vysledky. Ale ak mas problem len so zapalmi, tak potom skus serrapeptazu 250 000iu 1x denne rano nalačno 1 hodinu pred jedlom, ta zabera na 100%.

snehulaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimikri
12. dec 2018

ked už tak si kup serrapeptazu je to enzym v ovela vacsej koncentracii a nestoji tolko ako wobenzym. Nemusis brat tie neskutocne mnozstva ako pri wobenzyme. Poradil mi to jeden pan vygoogli si RNG - daval velmi dobre rady ohladne rôznych zdravotných problemov. najskôr bol na www.zdravie.sk a potom si urobil aj stranku otazky na RNG. Velmi mi poradil a aj pred operáciou robili mi krčok maternice a doktor velmi chvalil ako sa mi to pekne preliečilo už na prvej kontrole. Určite odporučam ale serrapeptazu nie wobenzym. To sú vyhodené peniaze a pri toľkých tablekách ti to musí strašne zaťažovať trávenie.

jarunka1971
12. dec 2018

kedysi sa wobenym pasoval zo zahrnaicia ako medicinsky zazrak..poradil nam ho doktor po velmi tazkej operacii mojej babky , ktora vzhladom na jej vek bola na tom dost zle...preslo odvtedy uz 15 rokov najmenej ale doteraz si pamatam ze sa velmi jej stav zlepsil a pripisovali sme to wobenzymu...

mogaa
13. dec 2018

Tak ten wobenzym je dobrý čo sa týka regenerácie pri operáciách - to nesporne, zníži opuch a sú menej pravdepodobné komplikácie ako zápal a pod...Ale vtedy sa berie 3x10tbl a stačí nejaké 2-týždne do zlepšenia stavu,na imunitu sa odporúča min.3x3tbl dlhodobo, takže aj pol roka - čiže naozaj finnačne veľmi náročné a rovnakú službu ti urobí napr.3mesiace Geriavit + probiotiká, prípadne kto je niekto háklivý na priedušky tak Imunoglukán príp. iný výťažok z hlivy ustricovej(betaglukány)

eeerickal1
14. dec 2018

Nie som si istá,či to urobí rovnakú službu @mogaa. Áno, Wobenzym je možno drahší, že môže sa to zdať niekomu dosť peňazí, ale ja som názoru, že zdravie mám len jedno a urobím všetko preto len aby som si ho udržala vo forme 🙂 Preto sa na ceny nejako nekukám, ale skôr na výsledky 🙂

tusomdoma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vera55555
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tusomdoma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katherine24
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ester177
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vera55555
13. feb 2019

@katherine24 prepáč ale Bohu žiaľ som mala spontánný potrat takže wobenzyn som už začala užívať....bola som trošku mimo tak som neodpisovala prepáčte mi takze uz na predaj nie je. Dakujem za pochopenie.

ester177
13. feb 2019

@vera55555 Dobre robíš! ja tiez beriem enzymy zo strachu pred potratom. Teraz si idem dat mesiac pauzu od wob.,.ale serrapeptazu v ziadnom pripade nevysadim. Radsej toto ako kortikodidy. A tie co si nechcu pomoct same, lebo sa boja, ich problem. Mne roky plynu a cakat na zazrak nebudem.

orchidea978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabrielamodrykonik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz