Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či nemá niektorá z vás skúsenosť s wobenzymom a cystou v prsníku, známa mi poradila, že je taká možnosť, že by sa tá cysta vstrebala, po vybratí týchto tabliet, hrču v prsníku mám cca 2 cm a už vyše dvoch rokov, stále je sledovaná, zatiaľ sa nezväčšuje a je uzavretá, no mám strach, preto by som chcela skúsiť, či niečo okrem operácie nepomôže, na operáciu má zatiaľ neposielajú, pretože stále dojčím, ak má niekto skúsenosť, budem vďačná, za každý postreh, ďakujem
Mne to nepomohlo vôbec
Áno, dokonca viac mam
Nepoznám nkoho komu by wobenzym pomohol,dr. mi vravela-ved skúsiť môžte...ale....
Tiež by som tomu neverila ,a drahé sú a čo som počula ako ich treba veľa cez deň zjesť...ja mam problém jednu tabletku...kukni si davkovanie...brr
Na cysty v prsnikoch by mohol pomoct Indonal forte skus pozriet na nete. Mne bolo z wobenzynu zle od zaludka nemohla som ho ani uzivat.
No ja som brala wobwnzym ale koli cyste na vajecniku a nie len raz ale naposledy má to uchránilo od operácie na ktorú si lekári brúsili zuby a že mi už nič nepomôže ...🙈😉treba skúsiť ináč nezistis...a pri wobwnzine je lepšie brat vacsie množstvo na deň
skus si este nacitat nieco o serrapeptaze...je to tiez enzym... mozno lepsi a silnejsi ako drahy wobenzym...