Vyzná sa tu niekto zubom a rtg snímku?

redbull92
23. jan 2022

Dobrý deň, chcem sa poradiť a spýtať, či tu náhodou niekto nie je, kto by bol ochotný a vyznal sa do niečoho takého, u zubárky mám termín až na polovicu februára a mám veľké bolesti, bol som u nej pred mesiacom, ale s rtg snímkom kázala prísť až dosť neskoro vo februrári. Prípadne či neviete o niekom, kto na internete by mi to vedel pozrieť.

anne_mary2
23. jan 2022

@redbull92 ahoj. ked mas bolesti / problem navstiv svoju dr normal rano ako sa beru bolesti… alebo si tam zavolaj ze potrebujes prist skor lebo.. prinajhorsom pohotovost.
Uprimne, ako vyriesi tvoj problem ked ti niekto na internete z rtg povie ze zub je na vytiahnutie? ….

luccija
23. jan 2022

@redbull92 toto je bolestivý prípad musí Tá vziať ..môj zubár má ráno vyhradené pre akutnych

redbull92
autor
23. jan 2022

Je to zub múdrosti, je tam diera a strašne mi tam pulzuje, páli to, asi na vytrhnutie.

redbull92
autor
23. jan 2022

Nezaberajú tabletky od bolesti vôbec.

katie253
23. jan 2022

@redbull92 ak pulzuje, tak je chytený nerv, treba ísť na zubnú pohotovosť ak ju máte, alebo ráno ako bolestivý prípad

annnna18
23. jan 2022

Ak je to zub mudrosti a navyse pokazeny s dierou jednoznacne treba dat von. Ak ti to uz pulzuje a nezaberaju lieky od bolesti bude to pulpitida teda zapal nervu. Najlepsie aby si bola pod clonou antibiotik, bude sa to nasledne lepsie hojit. Urcite neodkladaj navstevu zubara a chod hned zajtra. Drzim palce