Výživový poradca - paleo friendly v Nitre

jujala
18. jan 2017

Prosim viete mi odporucit vyzivoveho poradcu, ktory je paleo friendly v Nitre alebo v okoli? Niekoho, kto vie zaroven poradit aj v oblasti cvicenia. Stravujem sa paleo a chcem v tom pokracovat a taktiez aktivne dlhodobo cvicim a posledne 3-4mesiace stagnujem. Robim niekde chyby a chcem to prekonzultovat. Dakujem

lucinka511
19. jan 2017

@jujala co je to paleo?

jujala
autor
19. jan 2017

pre niekoho zivotny stravovaci styl, pre niekoho dieta...

lucinka511
20. jan 2017

@jujala jane ale na com je zalozena a kde robis chybu ekd stagnujes? entreba potom zmenu,lebo telo si zvylo na to co mu davas,ono v tom je ten zadrhel,ze telo si dokaze zvyknut a ty potom musis stale ,stale viacej menit, pridavat aby si chudla,,,ja napr som malo jedla a behavala kazdy den 45 mnut 8km po 12 h sichte a moje telo sa skratka zastavilo an jednehj vahe a koneic ,dole neslo ani nic az som zmenila stravu na otrasne tazku dietu a to teiz som dala za 2m ledva 2 kg dole a ptom sa zasa zaseklo....cize to je teiz taky prblem kt mam ja ked mam ceil schudnut,teda uz som to brala ako zivotne starvovanie a styl ale napr moja sestra nemala problem zhodit a to sa najedla normalne,,,cize tymi to ditami si clovek aj spomaluje metabolizmus....ja som sa snazila o sto 6 cvicila,behavala a nemala som tu vahu co sestra, schulla bez obmedzovania ani neiem ako,len obcas malaviacej pohybu pri kociku...takze tak...a mozes mi anpsiat tu deitu paleo? dakujem celkom am to zaujima