Ahojte, máte skúsenosť s nejakým výživovým doplnkom alebo hocičím, čo zlepšuje pamäť?
Môj priateľ má v poslednom čase problém aj dokončiť vety, lebo stále zabúda. Kúpila som mu na to nejaký čaj, ale to je asi veľmi málo. Ďakujem za akékoľvek rady
@klara7227 k lekarovi treba ist v prvom rade, ak ma problem aj dokoncit vetu… toto sa mi vobec nezda v poriadku. Kebyze si nepamatal, kam dal kluce, nepoviem.
@simsalabim Hej, lebo mu vypadávajú slová, nevie sa vyjadriť alebo proste v polke zabudne, čo chcel. Dúfam, že je to len dočasné, zo stresu.
Ja by som išla k lekárovi... Zbytočne hľadať alternatívnu liečbu keď treba zistiť príčinu.
Nie, nemal kovid, on je od začiatku zaočkovaný a ja nie, takže by som to následne dostala, keby aj on nemá príznaky. Tak neberieme to nejako tragicky, lebo zo skúšok má áčka, je v poriadku, len asi má toho veľa a veľa mu toho chodí hlavou, tak sa proste zasekáva. Zato by som chcela niečo prírodné. K doktorovi veľmi nie, lebo to je na dlho a aj tak mu nakoniec nebude nič, maximálne ho pošle k psychiatrovi. Ale keby to už je fest divné, tak ja sa postarám, aby k nemu išiel, to určite.
@dadus_ka pre spravnost - v ockovani proti covidu NIE JE oslabeny koronavirus . Cinsky Sinovial ma mrtvy virus, ale tieto vakciny nie.
skus vyskusat rayzzer, na mna ma skvely ucinok...mam ovela viac energie, moja pamät je na tom lepsie a dokazem sa aj podstatne lepsie sustredit na pracu
noo cajom podla mna toto nevyriesis, nemyslim si ze by niektory pomohol na zabudanie
nam odorucili acutil