Výživový doplnok na zlepšenie pamäte

klara7227
27. jan 2022

Ahojte, máte skúsenosť s nejakým výživovým doplnkom alebo hocičím, čo zlepšuje pamäť?
Môj priateľ má v poslednom čase problém aj dokončiť vety, lebo stále zabúda. Kúpila som mu na to nejaký čaj, ale to je asi veľmi málo. Ďakujem za akékoľvek rady

kacena4
27. jan 2022

nam odorucili acutil

simsalabim
27. jan 2022

@klara7227 k lekarovi treba ist v prvom rade, ak ma problem aj dokoncit vetu… toto sa mi vobec nezda v poriadku. Kebyze si nepamatal, kam dal kluce, nepoviem.

klara7227
autor
27. jan 2022

@simsalabim Hej, lebo mu vypadávajú slová, nevie sa vyjadriť alebo proste v polke zabudne, čo chcel. Dúfam, že je to len dočasné, zo stresu.

dadus_ka
27. jan 2022

@klara7227 a nemal covid? Ja s tym mam problem po covide....

lylyjana
27. jan 2022

@klara7227 toto by som isla okamzite riesit s lekarom. Toto nie je, ze si nevie spomenut, co mal na ranajky vcera, ale dokoncenie vety? Nenechala by som to len tak. Z dlhodobeho zleho spanku sa zhorsuje kratkodoba pamat,ale toto si myslim, je too much.

mamina0078
27. jan 2022

Ja by som išla k lekárovi... Zbytočne hľadať alternatívnu liečbu keď treba zistiť príčinu.

iveta7677
27. jan 2022

@dadus_ka aj ja som mala s tym problem po covide

iveta7677
27. jan 2022

@klara7227 lucetam som mala, ale neskusala som nakoniec.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klara7227
autor
27. jan 2022

Nie, nemal kovid, on je od začiatku zaočkovaný a ja nie, takže by som to následne dostala, keby aj on nemá príznaky. Tak neberieme to nejako tragicky, lebo zo skúšok má áčka, je v poriadku, len asi má toho veľa a veľa mu toho chodí hlavou, tak sa proste zasekáva. Zato by som chcela niečo prírodné. K doktorovi veľmi nie, lebo to je na dlho a aj tak mu nakoniec nebude nič, maximálne ho pošle k psychiatrovi. Ale keby to už je fest divné, tak ja sa postarám, aby k nemu išiel, to určite.

dadus_ka
27. jan 2022

@klara7227 tak to moze mat po ockovani..ved v podstate je to stale virus aj ked oslabeny. Mne covid isiel na nervovu sustavu, kopec veci som sa uz zbavila ale tá pamäť to je hrozné a to som uz skoro 2 roky po

simsalabim
28. jan 2022

@dadus_ka pre spravnost - v ockovani proti covidu NIE JE oslabeny koronavirus . Cinsky Sinovial ma mrtvy virus, ale tieto vakciny nie.

beahavala
5. jan 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

skus vyskusat rayzzer, na mna ma skvely ucinok...mam ovela viac energie, moja pamät je na tom lepsie a dokazem sa aj podstatne lepsie sustredit na pracu

ninah1486
7. jan 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

noo cajom podla mna toto nevyriesis, nemyslim si ze by niektory pomohol na zabudanie