Viete mi prosím pomôcť pri výbere výživového doplnku na regeneráciu chrupavky ? Mám 30 rokov a degeneraciu všetkých chrupaviek. Nie sú zrovna lacné, takže každá skúsenosť mi pomôže.
Lekár mi odporučil gumených medvedíkov.
Ďakujem 🙂
To je skoda 🙂 Skus sa pozriet na flexit drink.Pomohlo mi to aspon od bolesti.
animal flex
Mne pomohol Kamzík. Dm drogéria má Maxi vita kĺbovú výživu, je tam podobné zloženie a je to o polovicu lacnejšie lebo je to český výrobok. Chystám sa to kúpiť, zaujalo ma to zložením a cenou.
večer ti napisem nazov, alebo ak mas doma knihu od Bukovskeho "navod na prežitei pre ženu " tak tam je niekde uvedený nazov lieku. večer napisem 😉
no pozerala som to, ale su tu rozne diagnozy...v temr reumatoidna artritída je o.i. napisaný tento prípravok - Forte Premium 2700 / od fy. Barnys /, vraj tu kuru treba nasadit na 3 mesiace 1 - 2 ročne.
toto je na reumu, ale predpokladam, že aj na chrupavky...inak je to asi na 10 stran o klboch... 😉
komu by sa to vsetko chcelo citat, ze? 🙂
skuste si precitat www.okg-fit.cz ,firma ponuka vyzivove doplnky ,ktore su bez chemie. Ak Vas to zaujme rada Vam poradim . Pekny vecer 🙂
Na pomoc pri degenerácii chrupaviek a ochorení kĺbov je veľmi dobrý artifit, je dobrý na prevenciu osteoporózy ale aj na hojenie poškodených chrupaviek, odporucam..
@lienka737 ja som brala asi vsetko co je momentalne na trhu ale nepomohlo....snad mozno nejakou stravou.Ano dobra je zelatina a velmi dobra je pokial mas rada huspenina.🙂