Ahojte, prosím vás vyzerá takto alergia ? Nikdy som sa s tým nestretla. Mám to už cca týždeň.
@evaachesa Ja som ju tu zabudla dať 🤦
Moze aj nemusi. Ak si chces byt ista, tak by som asi sla na nejaky test, ktory ti to potvrdi, respektive vyvrati. Ale moze to byt len nejaka reakcia na nieco. Mozno na nove oblecenie?
@zuzks5 Práveže má vôbec nenapadá z čoho by to mohlo byť. Nemám nové oblečenie, kozmetiku, ani v strave nič nové. Pôjdem s tým dnes poobede na gyndu, tak uvidím čo mi dr povie alebo kam má s tým pošle . Vyhodilo sa mi to len na bruchu a trochu na stehnách. Len sa to stále zhoršuje a nelepší. Dúfam,že to neublíži nijako bábätku.
nechceš ísť radšej na kožné?
@ibrunova To pôjdem tiež. Len cakačky u nás sú nekonečné. Tak nech mi aspoň dr poradí ,čo si na to môžem dať, v noci sa neviem doškrabať
Máš to po celom tele? Keby si urobila kvalitnejšiu foto? kľudne nech vidno aj nohu, ruku...lebo takto to je dosť otázne. Napíš do skupiny Zdravotnici na MK a označ dextella14 ...ona je kožná lekárka, mala by ti poradiť čo dovtedy kým sa dostaneš na kožné.
@evaachesa Ďakujem ,skúsim napísať aj do skupiny. Mám to len na bruchu a trošičku na nohe. Mne teda vždy prišlo ,že najprv bolo škrabanie až potom vyrážka. Minulý týždeň som vravela na poradni dr,že má svrbí brucho a to som ešte vyrážku nemala,tá začala až pred víkendom. A cez deň nesvrbí skoro vôbec, občas niekde,ale večer je to strašné. Skúsila som aj inú foto,ale neviem či to bude lepšie vidno
No tak to je ale úplne o inom teda...ak si tehotná a máš takto týždeň vyrážky a svrbenie, určite by som hneď volala doktorovi a pýtala sa na to. Mne hneď napadlo že by sa mohlo jednať o tehotenskú cholestázu aj keď pri tej vraj vyrážky nebývajú...snáď sa nejedná o nejaký problém s pečeňou. Určite to hneď rieš...možno nejaké odbery by neboli odveci.
@evaachesa Odbery na cholestázu mi dr bral, dnes sa tam pôjdem spýtať na výsledky. On totiž robí len utorok a stredu ,len keď mi bral krv ,tak som ešte vyrážku nemala.
Tak potom super, už len počkaj na výsledok...zatiaľ by som nič neriešila kým nevieš výsledky. Gynekológ ťa určite nasmeruje.
Neviem či mám až takú dobrú fantáziu. Fotku nemáš? 💁